Cenzura na fóru

Re:Cenzura na fóru
« Odpověď #15 kdy: 23. 03. 2017, 15:16:57 »
To by mohlo vyznít, jakože se tu něco dramaticky změnilo. Rozdíl je jen v tom, že se víc zamykají takové ty sáhodlouhé vykolejené diskuse. Ale nemažou se.

Že se ojediněle smaže sprosťárna nebo drsný trolling, to není novinka. Tohle by tu prostě být nemělo.

javaman ()

« Odpověď #16 kdy: 23. 03. 2017, 15:18:19 »
Tak Ivan píše nesmysly a baví ho to. Já se jen snažím provokovat ke kvalitní diskusi. Samozřejmě to často spíše dopadne tak, že se chytí právě jen pár retardů a nic se řešit nedá. Fóra mají tu zajímavost, že se tu potkávají úplně všichni. Nikdy nevíš, kdo je na druhé straně a tím je to celé dost složité.

To by mohlo vyznít, jakože se tu něco dramaticky změnilo. Rozdíl je jen v tom, že se víc zamykají takové ty sáhodlouhé vykolejené diskuse. Ale nemažou se.

Že se ojediněle smaže sprosťárna nebo drsný trolling, to není novinka. Tohle by tu prostě být nemělo.

Souhlasím. Zase když se něco hezky rozjede a pak není kam psát, tak je to škoda. Jedině založit něco nového a tam pokračovat, což trochu popírá ten původní smysl.

CryptoGuru

Re:Cenzura na foru
« Odpověď #17 kdy: 23. 03. 2017, 15:30:18 »
...
Ano, toho srosteho tematu jsem si vsiml a jsem rad ze je smazane. To jasne porusovalo pravidla. Stejne tak jsem rad, ze jsou mazany jasne flame a provokativni prispevky. To sem opravdu nepatri a kazi to uroven fora. Ono to co sem pise Lael Ophir a Lol Phirae je jasne na hrane s trollovanim. ...

Lael Ophir != Lol Phirae

To uz se resilo v diskuzi pod serialem, root.cz 18 let dospelosti, ptal jsem se na to ja. Pry Lael Obhir a Lol Phirae neni ten samy a Lael Ophir pusobi na foru skoro jiz od zacatku spusteni (leden 2010) a napsal prez 18000 prispevku, prumer vice nez 7 za den.

Ja osobne jakekoliv trolovani, flame, osobni vypady ci sprostarny na foru nemam rad  a to od kohokoliv.

CryptoGuru

« Odpověď #18 kdy: 23. 03. 2017, 15:49:01 »
To je ten problém, ono to spíš připomíná blogpost. Kdyby to bylo jasně postavené jako: "Můžou mi data uniknout ze schránky?" tak by to bylo v pořádku. Obecně tu platí, že pokud se normálně položí technický dotaz a slušně a věcně se o něm debatuje (i když spolu lidé nesouhlasí, ale to je princip diskuse a je to v pořádku), tak není důvod do toho zasahovat.

To je asi i pravda, mam napsat novy, nebo se da prejmenovat a presunout vlakno ?
Na otazku "Můžou mi data uniknout ze schránky?" je jasna odpoved ano. Jinak je to podobne jako tema "Tisk bez uniku informaci" v hardware. Ale to nebylo tolik blogpost.

Slusna debata o tematu by mela byt samozrejmosti. To ze vecna debata se nove velmi uchyluje k debate politicke (NATO vs. Rusko), to je vec jina.

javaman ()

« Odpověď #19 kdy: 23. 03. 2017, 15:54:31 »
Slusna debata o tematu by mela byt samozrejmosti. To ze vecna debata se nove velmi uchyluje k debate politicke (NATO vs. Rusko), to je vec jina.

To máš hlavně tím, že hloupí lidé sledují politiku a vlastně o ničem jiném nedokáží diskutovat. Nesmíš je krmit :D

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #20 kdy: 23. 03. 2017, 16:20:11 »
Rusko není v NATO? :o

;D

Abych mluvil k tématu - moderování zde mi připadá jako kdyby tu žádné nebylo (to je podle mě dobře). I když jsou situace a/nebo témata, kdy se divím, že je to zamčené. Člověk by ještě mohl příspět do debaty, ať offtopic či věcně, ale už prostě nemůže.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 23. 03. 2017, 18:17:20 »
@Petr Krčmář: Nejak tedy nechapu, jak je mozne, ze kdyz treba Hawran zacne debatu o tom, kam se ubira webdesign, je to zamcene po par prispevcich. Na druhou stanu diskuse zamorene stovkami prispevku s ruskou propagandou od kremlobotu a biblicko-protestantskou propagandou od Noveho tu prezivaji tydny. Jestli ma Iinfo strach z Ruska a americkych cirkvi, tak to reknete na rovinu.

mmm

« Odpověď #22 kdy: 23. 03. 2017, 19:45:01 »
@Petr Krčmář: Nejak tedy nechapu, jak je mozne, ze kdyz treba Hawran zacne debatu o tom, kam se ubira webdesign, je to zamcene po par prispevcich. Na druhou stanu diskuse zamorene stovkami prispevku s ruskou propagandou od kremlobotu a biblicko-protestantskou propagandou od Noveho tu prezivaji tydny. Jestli ma Iinfo strach z Ruska a americkych cirkvi, tak to reknete na rovinu.

Chcete tedy cenzurovat příspěvky reagující na vaši sorosovsko-fašistickou propagandu a usvědčují vás ze lží. Doufám, že se iinfo vašich výhružek nezalekne a zachová jednu z posledních necenzurovaných diskuzí na českém internetu.

« Odpověď #23 kdy: 23. 03. 2017, 19:53:05 »

Chcete tedy cenzurovat příspěvky reagující na vaši sorosovsko-fašistickou propagandu a usvědčují vás ze lží. Doufám, že se iinfo vašich výhružek nezalekne a zachová jednu z posledních necenzurovaných diskuzí na českém internetu.

A o tehle se tu zrovna bavime ;)

Tomáš Roll

« Odpověď #24 kdy: 23. 03. 2017, 20:43:22 »
Ve jménu Dobra by měly být všechny zmínky o cenzuře nekompromisně cenzurovány.

« Odpověď #25 kdy: 23. 03. 2017, 21:01:00 »
No a to je právě ten podstatný rozdíl. To se tu neděje. Nikdy se tu příspěvky nemazaly jen proto, že jsou nepříjemné nebo nepohodlné.

Ivan Nový

« Odpověď #26 kdy: 23. 03. 2017, 21:30:26 »

To máš hlavně tím, že hloupí lidé sledují politiku a vlastně o ničem jiném nedokáží diskutovat. Nesmíš je krmit :D
Koncentrační tábory byly vždy plné chytrých lidí.

javaman ()

« Odpověď #27 kdy: 23. 03. 2017, 21:43:10 »

Včera byla sobota.

Ivan Nový

« Odpověď #28 kdy: 23. 03. 2017, 21:47:48 »

Včera byla sobota.
A jak je vidět, zase budou.

« Odpověď #29 kdy: 23. 03. 2017, 22:10:06 »
A to je přesně ten případ, kdy jednotlivci diskusi kompletně vykolejí a vytrollují. Zamykám, pokud chcete ještě něco vědět, napište mi třeba mail.