1
Nová témata / Hire Web3 Developers
« Poslední příspěvek od blockchain_e kdy Dnes v 07:35:20 »BRC-20 marketplace Bitcoin-native NFTs blockchain-development-company.xyz .
Posledních 9 let mám jednu levnou VPS od Forpsi, ale Forpsi mi celkem nevybíravým způsobem oznámilo, že danou službu provozovanou na VMware ukončují a že mám měsíc, ať si v administraci naklikám převod.
To že končí s VMware, chápu, ale bohužel se nejedná o žádný převod, ale novou VPS s novou instalací OS a hlavně s novými IP. Což mi silně vadí. Nerad bych nějaké s pofiderní minulostí.
Uvažuji proto, že bych se možná přestěhoval od Forpsi úplně někam jinam. Nemáte tip na něco levného, spolehlivého?
Aktuálně mám něco s 1GB RAM/20 GB disk a veřejnou IPv4 i IPv6 za koukám 115 Kč bez DPH měsíčně.
Pod tím OpenStackem by měli mít víceméně totéž za nějakých 62,5 Kč bez DPH měsíčně a mě chtějí migrovat na 2GB/40GB za 112,50 Kč bez DPH měsíčně. Ten základní tarif mi raději ani nenabídli.
Nejraději bych něco v ČR, do ciziny se mi moc nechce. Forpsi mě vytáčí celkově. Do administrace se přihlašuji tak jednou do roka, abych dobil provozní kredit a stejně po mě pokaždé chtějí změnu několika hesel, i když od poslední změny nebylo ani použito.
Dík za tipy
Oracle cloud, free tier, 24GB RAM, 200 GB disk, 4 jádra Ampere A1 (ARM Neoverse N1), možnost alokovat na 1-4 VM
https://www.oracle.com/cloud/free/
Posledních 9 let mám jednu levnou VPS od Forpsi, ale Forpsi mi celkem nevybíravým způsobem oznámilo, že danou službu provozovanou na VMware ukončují a že mám měsíc, ať si v administraci naklikám převod.
To že končí s VMware, chápu, ale bohužel se nejedná o žádný převod, ale novou VPS s novou instalací OS a hlavně s novými IP. Což mi silně vadí. Nerad bych nějaké s pofiderní minulostí.