Poslední příspěvky

Stran: [1] 2 3 ... 10
1
Sítě / Re:Datová SIM Vodafone + MikroTik Chateau
« Poslední příspěvek od benz.abdulaziz kdy Dnes v 12:35:59 »
Seznam podporovaných zařízení pro službu "Připojení bez kabelu" zde: https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/pripojeni-bez-kabelu/porizeni-datoveho-tarifu-bez-modemu/
2
Sítě / Re:Zkušenosti s Tarifix, poraďte mobilní tarif
« Poslední příspěvek od 🇺🇦 GPU kdy Dnes v 11:43:45 »
Přes někoho sežeň firemní tarif - neomezený, svého času za 500kč/měsíc. Cokoliv pro běžné smrtelníky je ojeb.
3
« Poslední příspěvek od 🇺🇦 GPU kdy Dnes v 11:41:40 »
Když pořídit si Huawei neřeší problém s Mikrotikem. Většinou si lidi pořuzují Mikrotik, aby nemuseli řešit ten čínský odpad.
4
Software / Re:Má vůbec smysl reportovat někam chyby?
« Poslední příspěvek od Docent Chocholoušek kdy Dnes v 10:37:08 »
U projektů, jejichž workflow je v končící čtvrtině 21. století přes email, už nereportuju nic. Zdravíme Debian.
5
« Poslední příspěvek od lordrak kdy Dnes v 10:36:25 »
Ahoj,
už jsem to řešil a nemají v tom někdy jano ani na lince operátora. Ty SIM je nutné provozovat v zařízení s CPE. Tedy s dálkovou správou v moci operátora, nebo jak bych to popsal. Zkuste si najít Huawei cpe ...
6
« Poslední příspěvek od chapp kdy Dnes v 10:04:21 »
Tarif je: Připojení bez kabelu Naplno 5G.

Ale podle té diskuze a podle seznamu podporovaných zařízení je to pak jasné. Datová SIM funguje jen v oficiálně podporovaných zařízeních. Zkusím je pošťouchnout, aby tenhle přidali. Děkuji.
7
Sítě / Re:Zkušenosti s Tarifix, poraďte mobilní tarif
« Poslední příspěvek od poqwie kdy Dnes v 10:01:48 »
S Tarifix zkušenost nemám. Mám dobrou zkušenost s Kaktusem , za 350 Kč 10GB bez omezení rychlosti, pak 2Mb/s + nějaké minuty a SMS, dvě čísla volání neomezeně.
8
Sítě / Zkušenosti s Tarifix, poraďte mobilní tarif
« Poslední příspěvek od MarekKnapek kdy Dnes v 04:01:34 »
Ahoj, mám mobilní tarif u Vodafonu, přišel mi e-mail, že od nového roku zdražují. Tak jsem chvíli hledal alternativu a našel jsem https://www.tarifix.cz/mobilni-tarify/neomezene-tarify Potřebuji neomezený internet, omezená rychlost mi nevadí, telefonování a SMS téměř nepoužívám. V současnosti mám 4 Mb/s od nového roku za 524 Kč/měsíc. Na tarifix.cz mi řekli, že mi za jednorázový poplatek zhruba 800 Kč mi udělají Vodafonní neomezený tarif 10 Mb/s za 348 Kč/měsíc. Volal jsem do Vodafonu, jestli mi nedají to stejné a řekli mi že ne. Řekli mi, že to je starý tarif, který již neexistuje a nabídli mi pouze 8 Mb/s za 495.38 Kč/měsíc. Žádnou jinou službu nechci (televizi, pevný internet, druhou SIM).

Takže moje otázka zní: Jsou tarifix podvodníci, můžu jim věřit? Máte někdo s nimi nějaké zkušenosti? Podělte se o ně prosím.
9
Hardware / Re:Doporučte tankovou inkoustovou tiskárnu
« Poslední příspěvek od Luban kdy 26. 12. 2025, 23:48:35 »
Takze jsem se klasicky nastval, rozebral je vsechny, hlavy vycistil, vyvaril, vydrhnul nejakym denaturovanym hnusem a pak je proplachl spravnymi inkousty, jsem opravdu nesetril a pak zase vzdy tisknou, dukud nezaschnou, je to jako boj s vetrnymi mlyny a vecnou vstupenkou na psychiatricke oddeleni.
Plus jak se tu psalo o odpadni nadrzce, tu samozrejme taky vymenuji, si tam rvu bunicinu. Je napevno v obou modelech vevnitr pod sroubkami.

A jak jsi vyřešil u Epsonu reset počitadla. To je pro mě největší problém  :(.
10
« Poslední příspěvek od Radek Zajíc kdy 26. 12. 2025, 23:41:16 »
Vodafone pro "pevny internet" selektivne povoluje modemy podle jejich TAC.
Viz treba toto tema: https://www.techforum.cz/topic/63913-mikrotik-atl-5g-r16-povolen%C3%AD-tac/#comment-485295

Jaky presne tam mate datovy tarif?
Stran: [1] 2 3 ... 10