Poslední příspěvky

Stran: [1] 2 3 ... 10
1
Studium a uplatnění / Re:Ako ste sa stali seniorom?
« Poslední příspěvek od Liquids kdy Dnes v 20:31:08 »
muj pripad je takovy, ze mam tak stary a hnusny projekt, ze vsichni ostatni kolegove odesli,
az jsem zustal sam a kdokoliv novy prijde je proti mym znalostem projektu junior.
takze jsem jsem jako ten prevoznik, ktery musi jezdit na lodce dokud neumre, nebo dokud
neprehodi svou sluzbu na nekoho noveho.

To není senior, ale Charón.... ;D ;D ;D
2
« Poslední příspěvek od balkovic kdy Dnes v 20:18:25 »
muj pripad je takovy, ze mam tak stary a hnusny projekt, ze vsichni ostatni kolegove odesli,
az jsem zustal sam a kdokoliv novy prijde je proti mym znalostem projektu junior.
takze jsem jsem jako ten prevoznik, ktery musi jezdit na lodce dokud neumre, nebo dokud

Ináč, toto je dosť častý spôsob, ako sa stať seniorom. Mne v predchádzajúcej práci sa zabil kolega pádom z hory počas hustého sneženia. Jeho skupina zablúdila od značenia a on tú skupinu bohužial viedol. Bol som s ním na jednom hnusnom projekte, potom som ho prebral ....
3
« Poslední příspěvek od Mlocik97 kdy Dnes v 19:38:43 »
Som medior a môžem aj kurviť veci aj kecať do procesov ako čo urobiť.

Mám lepší život než obaja nadomňou.
4
« Poslední příspěvek od snugar_i kdy Dnes v 19:31:56 »
Zůstal jsem juniorem, vesele můžu kurvit věci, nemám žádnou zodpovědnost a u všeho můžu nadávat, že to není podle specifikace, chybí tomu dokumentance, atd. A protože jsem junior, tak to všichni akceptují a mávnou nad tím rukou.

Mám skvělý život.
Postupně jsem se stal seniorem. Pořád za mnou někdo chodí a na něco se ptá, mám nějakou zodpovědnost, ale zase můžu do všeho kecat a ostatní musí dělat věci tak, jak chci já.

Mám skvělý život :-)
5
« Poslední příspěvek od skrivy kdy Dnes v 18:50:58 »
Zůstal jsem juniorem, vesele můžu kurvit věci, nemám žádnou zodpovědnost a u všeho můžu nadávat, že to není podle specifikace, chybí tomu dokumentance, atd. A protože jsem junior, tak to všichni akceptují a mávnou nad tím rukou.

Mám skvělý život.
6
Vývoj / Re:Vezme AI ajťákům práci?
« Poslední příspěvek od czmiho kdy Dnes v 18:16:03 »
Pocet dotazu za mesic na Stack Overflow poklesl od maxima na cca 1/50. Klesal uz pred ChatGPT, ale po jeho uvedeni byl sesup nejvetsi. Vtipne, ze AI zabiji jeden z vetsich zdroju, na kterych se ucilo. Lze predpokladat, ze vynos z reklam klesl v podobnem pomeru. Kolik vyvojaru tam kvuli tomu prislo o praci? Asi dost.

https://devclass.com/2026/01/05/dramatic-drop-in-stack-overflow-questions-as-devs-look-elsewhere-for-help/
7
« Poslední příspěvek od Megatron kdy Dnes v 18:11:58 »
Korporat, mala/stredna firma, garazovka?

Ked fungujete ako freelanceri, ma zmysel riesit taketo leveli?
8
Server / Re:Conky monitoring teploty CPU a GPU
« Poslední příspěvek od František Bublík kdy Dnes v 17:42:20 »
Děkuji převelice :-) to bylo přesně, co jsem potřeboval !! Teď už mi na Mintu Thinkpad funguje do posledního šroubku :-D
9
« Poslední příspěvek od Zopper kdy Dnes v 17:28:41 »
Na výplatnici je to o firemních procesech a nesezení v koutě jak ta panenka, mezi kolegy o tom, jak umíš svou práci. A pokud nejsi dostatečně aktivní sám od sebe, tak hodně pomůže muset převzít něco po někom.
10
Hardware / Re:Výber UPS k PC domov
« Poslední příspěvek od Marek Staněk kdy Dnes v 17:26:06 »
NASy minimálně od Synology umí pracovat i se signalizací prostřednictvím spínaných kontaktů, takže to tvrzení není v pravém smyslu pravdivé. Ale je k tomu nezbytná dokumentace, co který pin znamená.
Stran: [1] 2 3 ... 10