Poslední příspěvky

Stran: [1] 2 3 ... 10
1
Sítě / Re:Vypadává Wi-Fi hotspot na mobilu
« Poslední příspěvek od hlp84939 kdy Dnes v 08:36:52 »
Telefon se může přepínat na 2G a pak net spadne, tomu asi zabránit nelze. Lepším řešením je nějaký LTE router a v něm datová SIM, např. T-Mobile 100 GB, kterou lze dobít jenom dle potřeby, tj. v tom létě.
2
Sítě / Vypadává Wi-Fi hotspot na mobilu
« Poslední příspěvek od greenlinuxguru kdy Dnes v 07:31:08 »
Mám motorola edge 40 a T-Mobile a třeba jednou za hodinu, za dvě mi vypadně WiFi HotSpot, prostě se ztratí signál Wifi na pár minut, a pak se to znovu připojí,děje se mi to jak u laptopu HP Elite, tak u Chromebooku, paradoxně vypadává i USB Ethernet když to takto propojím s mobilem.

Už jsem z toho na prášky, potřebuji aby to bylo fakt spolehlivé. Klidně bych koupil speciální modem, jenomže mám neomezený tarif jeden z nejvyšších (asi 40GB FUP) a kupovat k tomu jiný tarif mi přijde zbytečné. Nicméně mi přijde, že třeba ten internet vypadne, i když přijde telefonát.

Je to na chatě, jezdíme tam jen přes léto, nevím jak to řešit. Zvláštní tarif a zařízení je asi poslední možnost, ale v tom případě by ho to chtělo jen na část roku. Pracuji jako DevOps, a když mi vypadne internet, spadnou mi všechna spojení, což je fakt problém, potřebuji fakt stabilitu. Samozřejmě chci ušetřit, ale vydělávání peněz je taky priorita, i kdyby to stálo nějakou kačku navíc.
3
Hardware / Re:Zkušenosti s kvalitou Unihertz Titan 2
« Poslední příspěvek od Jenkings kdy Dnes v 06:13:03 »
Já na radu Logouta používám microsoftí klávesnici která doručí diakritiku a umí nově i efektivně schovat tu SW klávesnici a zatím spokojenost
4
Hardware / Re:Zkušenosti s kvalitou Unihertz Titan 2
« Poslední příspěvek od Justas kdy Dnes v 05:58:15 »
Také mám kousek. Vádí, že není podpora pro českou diakritiku na HW klávesnici. Ten původní hack fugnoval jen pro prvotní Titan a Titan Pocket, na novějších se mi to nepovedlo rozjet.

V porovnání s originál BB na jejich OS, tak je to stále nic moc, přestože tam mám to BB prostředí (ale nemohu porovnávat s BB s androidem, já končil na Q10 a Classic).

Mám Slima, takže nemůžu sloužit zkušenostmi s Titanem 2. Diakritiku mi řeší AnySoftKeyboard, ale nadšený z něj nejsem - klasická BB klávesnice, kterou jsem měl na Privu, byla mnohem lepší. Nejhorší je, že u toho AnySoftu se mi nepodařilo nařídit, že SW klávesnice se má schovat - takže jak se rozhodne, že vyjede, zabírá mi třetinu displeje :-(

Z čeho máte postavené to BB prostředí? Mně spousta BB věcí zoufale chybí, ale na Play už ty BB apky nevidím :-(
5
Vývoj / Re:Jak děláte code review?
« Poslední příspěvek od listoper kdy 09. 04. 2026, 21:29:16 »
Dave Farley rika, ze jo a doklada to nekolika case studies kde uz jim to zafungovalo a tim padem ja uz nemusim nic dokazovet  :P
Nekolik case studies != ve vetsi mire.

Stejne jako existence nekolika tyrkysovych nerika nic o tom, ze by to melo fungovat ve vetsi mire.

Hele ja uz toho asi necham, protoze me to neba, ale musim se jeste zeptat.
Existuje neco co ja ted muzu napsat nebo rict abys tomu 'otevrel mysl'?
Protoze ja tady posilam odkazy atp a ty jen vagne reknes "to nebude ve vetsi mire fungovat"....
S tim se neda moc pracovat... 
6
Software / Re:ERP se slevami a mobilními alespoň přehledy
« Poslední příspěvek od Bugsa kdy 09. 04. 2026, 20:19:03 »
My ve firmě používáme KARAT, ale to je pro tvoje použití asi overkill: https://www.karatsoftware.cz/
Má to web klient a umožňuje hodně customizace.
7
« Poslední příspěvek od to_je_jedno kdy 09. 04. 2026, 19:54:33 »
Dave Farley rika, ze jo a doklada to nekolika case studies kde uz jim to zafungovalo a tim padem ja uz nemusim nic dokazovet  :P
Nekolik case studies != ve vetsi mire.

Stejne jako existence nekolika tyrkysovych nerika nic o tom, ze by to melo fungovat ve vetsi mire.
8
Hardware / Re:Jak použít tabuli Qomo Hitevision?
« Poslední příspěvek od citereh kdy 09. 04. 2026, 19:42:38 »
Nema niekto skusenosti  s interaktivnymi tabulami ?
Stitok na tabuli som nenasiel (mozno niekde v zadu bude ale tabula je namontovana), ale je na nej znacka Qomo Hitevision. Projektor je Hitachi ED-AW100N.
Tabula je v skolke a udajne im fungovala.
Po zapnuti sa otvori projektor.
K NTB pripojim HDMI kabel a USB kabel, ktory vedie z tabule.
Obraz z NTB sa prenasa na tabulu, ale to je tak akurat vsetko (v linuxe aj vo Win 10).
Pre Win 10 som stiahol tento program, ale to je len nieco na kreslenie.
Ucitelka by chcela kreslit na tabulu, ale nejak sa mi nedarilo a nic som nespravil.
Vo Win som v spravcovi zariadeni videl nejake nezname zariadenie, ale ovladac som k nemu na nete nenasiel
Dopadlo to nějak?
9
« Poslední příspěvek od listoper kdy 09. 04. 2026, 16:56:59 »
... a doklada to nekolika case studies ...
10
« Poslední příspěvek od Zdenek Tomes kdy 09. 04. 2026, 16:39:26 »

Tak jeho prace je mit videa generujici penize, takze bych ho na 100% nebral vazne. Proste udela viralni video a o par mesicu pozdeji to otoci (kdysi takto otacel ohledne mikrosluzeb).
Stran: [1] 2 3 ... 10