1
Desktop / Re:Virtuální plocha jako nezávislé prostředí
« Poslední příspěvek od Franta Kučera kdy Dnes v 20:20:38 »Koukni na X2Go, tam by to mělo jít.
takže mě napadá, není v proxmoxu něco, co furt šashá nadisk. je to čistá instalace nic tam není přidané.
Objektové jazyky jsou asi nejflexibilnější – byť s jinou syntaxí, v nich můžeš realizovat to, co jinde.Nejflexibilnější jsou jazyky s otevřenou minimalistickou syntaxí, v nichž si mohu dotvořit, co potřebuji - jako LISP, FORTH, TCL... Ani jeden z nich nebyl vytvořen jako objektový, v žádném z nich ale není problém objektový systém dotvořit, když bez něj někdo nemůže žít (což se i stalo; obzvláště CLOS je podle mě nejméně o level lepší objektový systém, než jaký nabízí C++, C# nebo Java). Ale jazyky tohoto typu IMHO objektové nadstavby nepotřebují, protože samy o sobě umožňují vytváření tak silných výrazových prostředků, jaké si jen autor programu přeje a potřebuje k řešení svého problému, takže proč se omezovat na objekty.
Mám pocit, že pro jazyky s multimetodami nikdy nevznikla efektivní implementace. Nebo ano?