Poslední příspěvky

Stran: [1] 2 3 ... 10
1
Bazar / Re:Prodám servery pro hosting, virtualizaci nebo firemní IT
« Poslední příspěvek od Exceptions kdy Dnes v 16:25:37 »
Diskove pole so zelenymi ramcekmi je ktory stroj?

to bude ten Dell PowerEdge R730, podle vzhledu.

Nikoliv, Dell PowerEdge R730 je právě přímo pod tím strojem se zelenými rámečky (:

Ale co to je z toho obrázku nejde poznat.

hádat se nebudu, také jen tipuji. R730 podle seznamu v první příspěvku tam jsou 2x, ty patky u toho zeleného jsou jasné dellovské patky, ty zelené rámečky neznám, ale třeba jsem se s nimi jen nesetkal.

I vylučovací metodou mi to tak vychází, dole nad UPS jsou tři 2U cisca, ak jsou tři 1U prolianty, pak právě ty dvě R730 a nad nimi jeden R630. T42S QUANTA tam nikde nevidím.
2
Bazar / Re:Prodám starší disky Seagate Iron Wolf NAS 4TB
« Poslední příspěvek od CPU kdy Dnes v 16:21:01 »
3
Bazar / Re:Prodám servery pro hosting, virtualizaci nebo firemní IT
« Poslední příspěvek od hungarec kdy Dnes v 16:08:09 »
Diskove pole so zelenymi ramcekmi je ktory stroj?

to bude ten Dell PowerEdge R730, podle vzhledu.

Nikoliv, Dell PowerEdge R730 je právě přímo pod tím strojem se zelenými rámečky (:

Ale co to je z toho obrázku nejde poznat.
4
Hardware / Re:Odkoupení firemního notebooku Dell
« Poslední příspěvek od Brumla kdy Dnes v 16:06:10 »
Rozmočené drobky a mastnostu určitě nedostanete z každé škvíry a texturovaných povrchů, konektorů,... Ten bordel je navíc všude vevnitř a aby někdo rozebíral do šroubku nový stroj a štětečkem to oprašoval jak 10 000 let starý archeologocký nález... U stroje nad kterým se někdo stravoval a měl v batohu vedle svačiny je pak i diskutabilní spolehlivost a platnost záruky, protože když to otevřete tak zjistíte, že je to uvnitř často prolité a zoxidované.

Ono stačí když to nosil někdo chvíli v létě v nějakém obyčejném batohu na zádech, který byl propocený skrz na skrz, a leželo to v něm až do rána.

Strhávat někomu něco z výplaty je pro účetní další proces, který mají rády... Škodu musí někdo prokázat, vyčíslit, je potřeba X podpisů,...

Nejednou jsem po otevření spodního víka laptopu zjistil, že v něm bují život, případně už dobujel... tím moje oprava skončila, hodilo se to do pytle a do elektro odpadu, a následovala důkladná dezinfekce pracovní plochy.

Jako představa, že si někdo domů přinese z nové práce brebery jen proto, že se někdo snažil ušetřit pár tisíc? Představa, co všechno lidé s počítačem dělají... brrr :-!

Kapitolou samo o sobě jsou pak náladové konektory, které někdy fungují, někdy ne, stačí zavrtět kabelem... pochopitelně to nikdy všechno úplně neotestujete. To je pak super když zjistíte, že jste někomu přes půl evropy, kdo má absolvovat všechna vstupní školení a podobně poslal šmejd, co se odpojí od dokovací stanice pokaždé, když se opřete o stůl...
Jako v podstatě se podepisuju pod všechno co jste napsal, akorát jsem nikdy neměl taková ultra prasata, jaká popisujete v tomto příspěvku.
5
Hardware / Re:PC zdroj se stejnosměrným vstupem
« Poslední příspěvek od Kit kdy Dnes v 15:37:28 »
U LiFePO4 je jištění již součástí baterie
To je docela odvážné tvrzení - podle toho, co si kdo představí pod LiFePo4 baterií.

Podívej se na specifikaci libovolné LiFePO4 baterie. Nemám na mysli jednotlivé články, ale běžně prodávané baterie. Ochrana proti nadměrnému vybití, přebití, přetížení a zkratu je již součástí BMS.
6
Hardware / Re:PC zdroj se stejnosměrným vstupem
« Poslední příspěvek od uwe.filter kdy Dnes v 15:24:23 »
U LiFePO4 je jištění již součástí baterie
To je docela odvážné tvrzení - podle toho, co si kdo představí pod LiFePo4 baterií.
7
/dev/null / Re:Vidím dva typy AI, ale PR má jen jedna :-)
« Poslední příspěvek od mikesznovu kdy Dnes v 15:19:03 »
já četl třetí typ : mixture-of-experts, netuším co tím autor myslí
8
Hardware / Re:Nestartuje ThinkPad E14 Gen2 Ryzen
« Poslední příspěvek od mhepp kdy Dnes v 15:14:44 »
Podle vas tedy, pokud v notasu s Ryzenem umre procesor, tak za to muze Intel ?? aha.. jste velikej myslitel.

Myslím, že Tobě samotnému je zcela jasné, že toto není ta správná interpretace sdělené informace. Tuto invektivu sis mohl odpustit. A pokud ti to není jasné, tak malá nápověda... nemůže být chyba v návrhu třeba té základové desky? Že by to třeba mohla být chyba ještě někoho jiného než AMD/Intel/Nvidia (abecední pořádek)?
9
Hardware / Re:Odkoupení firemního notebooku Dell
« Poslední příspěvek od 🇺🇦 GPU kdy Dnes v 14:51:26 »
Rozmočené drobky a mastnostu určitě nedostanete z každé škvíry a texturovaných povrchů, konektorů,... Ten bordel je navíc všude vevnitř a aby někdo rozebíral do šroubku nový stroj a štětečkem to oprašoval jak 10 000 let starý archeologocký nález... U stroje nad kterým se někdo stravoval a měl v batohu vedle svačiny je pak i diskutabilní spolehlivost a platnost záruky, protože když to otevřete tak zjistíte, že je to uvnitř často prolité a zoxidované.

Ono stačí když to nosil někdo chvíli v létě v nějakém obyčejném batohu na zádech, který byl propocený skrz na skrz, a leželo to v něm až do rána.

Strhávat někomu něco z výplaty je pro účetní další proces, který mají rády... Škodu musí někdo prokázat, vyčíslit, je potřeba X podpisů,...

Nejednou jsem po otevření spodního víka laptopu zjistil, že v něm bují život, případně už dobujel... tím moje oprava skončila, hodilo se to do pytle a do elektro odpadu, a následovala důkladná dezinfekce pracovní plochy.

Jako představa, že si někdo domů přinese z nové práce brebery jen proto, že se někdo snažil ušetřit pár tisíc? Představa, co všechno lidé s počítačem dělají... brrr :-!

Kapitolou samo o sobě jsou pak náladové konektory, které někdy fungují, někdy ne, stačí zavrtět kabelem... pochopitelně to nikdy všechno úplně neotestujete. To je pak super když zjistíte, že jste někomu přes půl evropy, kdo má absolvovat všechna vstupní školení a podobně poslal šmejd, co se odpojí od dokovací stanice pokaždé, když se opřete o stůl...
10
Bazar / Re:Prodám starší disky Seagate Iron Wolf NAS 4TB
« Poslední příspěvek od kopevi2 kdy Dnes v 14:43:25 »
Zdravím všechny.
Tato zpráva je takové ukončení tohoto tématu. Díky obětavému zájmu uživatele Honza1Ubuntu, se tato lapálie s diskama podařila uzavřít. Honza je velice obětavý a především kvůli starosti o zdraví p. Crhonka se za ním vypravil. Přesvědčil ho, aby nám dal ty disky a Honza mi je přivezl do Prahy. Disky jsme si dnes předali v Praze, jsem i v kontaktu s uživatelem tomas.cz, který si od T.Crhonka zakoupil jeden disk, který mu během tohoto týdne zašlu.

Chtěl bych tímto poděkovat Honzovi, dnes už se toto nevidí. Jsi borec!
Stran: [1] 2 3 ... 10