1
Server / Re:Některé repozitáře APT nefungují kvůli SHA1
« Poslední příspěvek od czechsys kdy Dnes v 11:33:05 »Tak gpgv variantu asi taky skrtnu, to bych musel vsude nainstalovat gpgv...
Otazka je co bude ted s nastupem Dluženy. Nikdo z Anofertu se netaji tim, ze chce slapat po krku hlavne malym firmam a zivnostnikum.
Nebo to prostě nepoužívat? Já třeba sociální sítě vůbec nepoužívám a taky jsem na živu.
Sociální síť bude pro tyto potřeby třeba i YouTube nebo Reddit. Opravdu má čtrnáctiletým dovoleno dívat se pouze na infantilní obsah na YT Kids?
pro tyto účely bude nakonec sociální sítí i root.cz
Je docela rozdíl, když se obrázek generuje sedminásobnou Fourierovou transformací půl hodiny nebo dvě hodiny. V NASA to zkoušeli pomocí Pythonu podle jeho rovnic a bylo to nepoužitelně pomalé. Dal tomu programu licenci Freeware, což byl pro NASA problém.Ano, je mi jasné, že Python bude pomalejší, než Paskal, nakonec tyhle dva jazyky se dají parádně zkombinovat a každý bych zvolil na tu část aplikace, kde je nejvhodnější. Podobně pracuje Ada např. v rámci Adamant, který by pro vesmířany byl určitě zajímavý.
. Podle videí a kurzů na Udemy vidím, že Paskal stále žije v Rusku, Španělsku, Portugalsku a v zemích latinské ameriky. Schválně jsem se zeptal áíčka a dozvěděl jsem se podrobnější informace, cituji:Boss nakonec rekl, ale tak jedina halucinace byly ty neexistujici funkce?
Otazka je co bude ted s nastupem Dluženy.