1
Windows a jiné systémy / Re:DOS: Error on drive A při čtení z diskety
« Poslední příspěvek od 𝑾𝑰𝑭𝑻 kdy Dnes v 10:32:19 »Edit: Ále nic, dřív píšu než myslím, jako bych nic neřek.
Fio je za me jednoduche a docela primocare. Mame tam nekolik uctu soukromych i firemnich a zatim to nikdo neproklina.
Ovsem u Unicreditu, kde mam hypo, se na stav konta chodim radsi jednou rocne ptat do banky, protoze to bankovnictvi je HRUZA. To neprehanim, fakt chodim na pobocku.
Já teď nemám žádné HPE ani Dell servery k dispozici, abych to vyzkoušel. Co ten kód udělá? Zobrazí [hluboce ukrytý] licenční kód?Já koupil licenci na HPE iLo na ebay kolem 300-400, fungovala skvěle. Stojí za to na ebayi pohledat./xmldata?item=CpqKey
1. schválně jsem si to v historii mailů dohledal a licence mně stála v přepočtu na tehdejší kurz 339,- Kč.Já koupil licenci na HPE iLo na ebay kolem 300-400, fungovala skvěle. Stojí za to na ebayi pohledat.Tak jsem se shvalne byl podivat na ty iLO za 300 a nejlevnejsi co je nasel je za 1500.
Je to totiz presne naopak, bankovnicvi v mobilu neni zabezpeceno naprosto nijak. Kdokoli ten mobil zcizi(nebo hackne), ma zcela neomezeny a nicim nezajisteny pristup.
Ony totiz jestli firmy typicky o neco nestoji, tak je to to, ze se jim jejich ucetni prihlasuji k firemnim uctum soukromym mobilem.
BTW: Ad SMS jednak neni pravda ze by to bylo nesifrovane, ale ta sifra je davno prolomena. Existovaly casy, kdy se bezne pouzival SIM Toolkit ... jenze to se zase nikda nanaucil pouzivat droid.
Já koupil licenci na HPE iLo na ebay kolem 300-400, fungovala skvěle. Stojí za to na ebayi pohledat.
/xmldata?item=CpqKey
ked uz spamujete, tak aspon inteligentne.Příště si tohle blábolení nechte pro sebe. Na rozdíl od vás aspoň nepíšu o věcech, o kterých nic nevím.
Ne, nikomu to namluvit nechci. Také jsem nic takového nenapsal. Je to 2FA v neuspokojivé podobě, proto to také banky nepoužívají.
....
Mobilní bankovnictví je řádově bezpečnější, než posílání nešifrované SMS. Myslí si to bezpečnostní odborníci, myslí si to banky, myslí si to bankovní dohled.
Já koupil licenci na HPE iLo na ebay kolem 300-400, fungovala skvěle. Stojí za to na ebayi pohledat.