11
Sítě / Re:Wi-Fi pro dvoupatrový dům
« Poslední příspěvek od Martin Poljak kdy Dnes v 17:51:14 »Tak vidíte, že se toho kontextu moc nedržíte. Všiml jste si, že tu od začátku mluvím o mikroekonomii, nikoliv o marketingu?Ach jo. Tak si o tom něco přečtěte. Nevím od koho byla ta skripta na VŠ, ale teď tady mám třeba Marketing Management [...]V procesu rozhodování jsou informace, tedy co uživatel ví, či neví, zcela zásadní. Ať už jde o analytické nebo intuitivní informace. Na základě těchto informací probíhá rozhodovací proces. Tedy rozhodně záleží jaké informace uživatel má, odkud je získal a jestli odpovídají realitě.To je právě ten váš největší omyl. Trh takhle nefunguje. Jestli s tím souhlasíte nebo nikoliv není podstatné.
Kontext je takový, že jste tvrdil, že je jedno, jaké má potenciální kupec informace, že je to irelevantní – není.Ne, to opravdu není. To jste tak maximálně z kontextu vytrhl protože se vám to hodí. Klasicky.
Možná si jen vymýšlíte možná a tváříte se, že to jsou argumenty. To hlavně.Tedy výše prezentované představy, že běžný domácí uživatel půjde a koupí si místo TP-Linku, který mu naprosto dostačuje arubu za cca pětkrát tolik. To je jednoduše sci-fi. A taky se to celkem logicky opravdu neděje.Jak víte, že mu stačí tplink, když nemáte informace, protože je pokládáte za irelevantní? Podsouváte mu svoje představy a svoje rozhodnutí. Stejně jako v případě drahéto telefonu. Jak víte, že by jim stačil jiný? Jen proto, že stačí vám? Možná jen nechcete chápat jejich potřeby.
Za debatování tady mě nikdo neplatí. Takže proto, že se mi už prostě nechceZkuste si na základě toho, co jsem napsal odpovědět sám. Přímo to z toho vyplývá. Minimálně se to totiž nijak nevylučuje. Spíš naopak.A proč to nezdůvodníte sám? Já si nechci vymýšlet vaše důvody.

Ano, potvrzujete si svůj dojem protože vidíte právě to, co chcete a potřebujete vidět. V podobných diskuzích nic nového pod sluncem.Ve zlém si to fakt neberu, zvlášť, když ten dojem stále jen potvrzujete. :-)Spíš to na mne působí tím klasickým dojmem, že se jim snažíte vnutit svůj pohled resp. jim podsouváte svoje potřeby.Co na vás působí dojmem je vaše dojmologie. Nic ve zlém.
Poslední příspěvky