Poslední příspěvky

Stran: [1] 2 3 ... 10
1
Hardware / Re:Nechali byste si do mozku implantovat čip?
« Poslední příspěvek od KStanley kdy Dnes v 20:55:48 »
Vypadá to, že mozkové implantáty jsou již připraveny k masovému použití. Budou umožňovat čtení myšlenek, ovládání hardwaru myšlenkami, komunikaci mezi čipy a též komunikaci s centrální umělou inteligencí.

Přes všechny takovéto "výhody" bude mít čip i schopnost ovládat myšlení lidí, což se však nepropaguje. Když si ale spojíte oba dva zmíněné odstavce, bude vaše představa úplná.

Dotaz zní: Nechali byste si do mozku implantovat čip?

nm

Dotaz spíš zní: Neuvažoval jste o změně medikace?
2
Bazar / Re:Prodám QNAP TVS-682
« Poslední příspěvek od M.Postak kdy Dnes v 20:36:11 »
Představa o ceně? Měl bych pro to využití a jsem z Prahy.

Opravdu nevím, nečekám, že se tímto prodejem obohatím  :)
Jste první a z Prahy, vlastně už je váš.
3
Studium a uplatnění / Re:Ako ste sa stali seniorom?
« Poslední příspěvek od B.H.L. kdy Dnes v 20:23:56 »
Vždycky jsem si myslel, že senior je někdo, kdo zná tři tech stacky od základu a umí navrhout architekturu projektu během půlhodinky mezi meetingama, ale jak mi Vás tak poslouchám, tak stačí bejt medior se znalostí projektu.
To mě trochu překvapuje.

Ale vlastně ne až zas tolik - největší přínos pro firmu jsem měl v předchozí práci, kde jsem po pěti letech měl přehled a když byl jakýkoli problém, tak jsem hned věděl kam šáhnout.
V současný práci jsem přes rok a u každýho složitějšího ticketu strávím dva dny jenom tím, že se snažím pochopit, jak to sakra ten předchozí chlap myslel, a odkud se co volá.
4
Bazar / Re:Prodám QNAP TVS-682
« Poslední příspěvek od JenBob kdy Dnes v 20:08:25 »
Představa o ceně? Měl bych pro to využití a jsem z Prahy.
5
Software / Re:Ovládání androidí appky pomocí MQTT
« Poslední příspěvek od a-l-e-x kdy Dnes v 19:06:43 »
pokud flipper dokaze precist signaly, ktere chodi mezi zamkem a starou android apkou pro orevirani, zavirani a neni to brutus zasifrovane tak by slo apku nahradit.
6
Sítě / Re:Od koho VDSL bonding 2×100 Mb/s na vesnici?
« Poslední příspěvek od Radek Zajíc kdy Dnes v 18:58:46 »
U souseda to hlasi na webu cetinu 210 s bondingem nebo jen 210?

Pokud ani sousede nemaji podle webu cetinu dostupny bonding, tak je v lokalite pravdepodobne malo volnych portu a bonding se nenabizi.

Schopni jsou v UVTnetu, kdyz jim napisete adresu a kod RUIAN, meli by mit moznost objednat to nejrychlejsi, co CETIN pro konkretni RUIAN nabizi. Zrychlit to na jednom paru jde bez vyjezdu technika k vam domu (porad ale musi vyjet k DSLAMu), pokud bude kabelova trasa kvalitni.

Podle kodu RUIAN to pripadne taky dokazu proverit.

RUIAN se da vyhledat tady (zalozka Vyhledat adresu, po vyhledani je to sloupec "Kod adr. mista" v tabulce)
https://vdp.cuzk.gov.cz/vdp/ruian/adresnimista?atfill=
7
Bazar / Re:Prodám 4x 3 TB hard disky, 2 x 500 GB disky
« Poslední příspěvek od Adam Kalisz kdy Dnes v 18:57:00 »
Teď už mi asi dva roky leží v šuplíku, předtím byly v NASu a nějakou dobu jely non-stop ale skoro bez zátěže. Za mě jsou disky v pořádku, disku kterému bych věřil méně je ten Seagate, což reflektuji poloviční cenou.
8
Hardware / Re:Nechali byste si do mozku implantovat čip?
« Poslední příspěvek od listoper kdy Dnes v 18:36:35 »
Tím slovem "hacknout" jsem myslel hacknout čip v hlavě člověka. Tak jako se hackuje operační systém počítače, za účelem ho ovládnout.

Takhle ne.. .ale vzpominam si na nejakej talk co sem kdysi videl kde nejaka pani hackla svuj bezdratovej kardiostimulator a protoze ji vydesilo jak je to jednoduchy tak zacala pracovat na necem bezpecnejsim...
9
Software / Re:Jak ovladat android appku pomoci MQTT (Hpme Assistant) ?
« Poslední příspěvek od kopevi2 kdy Dnes v 18:22:12 »
akoze myslis ze ten zamok generuje iny signal ked je zamknuty a iny ked je odomknuty?
Jestli nemyslel delfína...
10
Bazar / Re:Prodám 4x 3 TB hard disky, 2 x 500 GB disky
« Poslední příspěvek od Martin Poljak kdy Dnes v 18:13:32 »
Taky bych si klidně jeden WD30EFRX vzal ale už fakt mají svůj věk. Takže se připojuji k otázce.
Stran: [1] 2 3 ... 10