Poslední příspěvky

Stran: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Software / Re:BTRFS replace - zapisuje něco na původní disk?
« Poslední příspěvek od RDa kdy Dnes v 13:13:50 »
A co jsi to koupil za SSD a kde, ze odchazeji? Minimalne jako varovani pro ostatni, co chteji neco superlevne by to poslouzilo. Neni totiz typicke, ze budou odchazet dva nove disky zaroven. Podle popisu bych tipoval ze jde o fejky :D
12
Hardware / Re:Levný nevýkonný hardware na virtualizaci
« Poslední příspěvek od Jiri Dobry kdy Dnes v 13:11:35 »
Protoze jsem to mohl prestavet na pasivni chlazeni (mam to v byte, nejde jen o hluk ale taky o stradani prachu).
To jsem mohl udelat mimo jine proto, ze Ten Ryzen 4500U je vyrazne mene zrava potvora (15W proti 35W)
A o vykonu te PN53 napriklad s CPU Ryzen 7535H nemluve
13
Studium a uplatnění / Re:Má smysl dělat manažera?
« Poslední příspěvek od XXX_Sam_XXX kdy Dnes v 13:11:33 »
Nechápu tyto problémy u našeho typu zaměstnaní.
Vymyslím produkt co jde prodávat SAAS (opravdu děkuju všem poradenským firmám, že to teď tlačí korporátům do chřtánu, aneb jak je pořádně pumpnout).
Snažím se ho udržovat, postupně najdu lidi kterým to můžu svěřit za menší peníze. (Indie, děkuju taky)
Všichni jsou full remote.
Šéfuju sám sobě.

Dá se kombinovat s prací na HPP, dokud mi můj projekt tolik nevydělává.
Kdo v dnešní době toto může praktivovat? Moc takových profesí nebude.
Buďme rádi kolegové.
14
« Poslední příspěvek od registrovany123 kdy Dnes v 13:05:26 »
To muselo dat hodne prace, vymyslet si 7 naprostych absurdností a snazit se tím argumentovat :-D

Přijdou ti vtipné? To je 7+1 "naprostých absudrností", který si ty, ty jeden srabe, nechávaš běžně líbit, ba dokonce jako vedoucí je sám po podřízených vyžaduješ, když si je musel trpět taky, že? Tady, mám pro tebe jeden prstíček ,|,
15
Odkladiště / Re:Není toto únos dialeru v Androidu?
« Poslední příspěvek od LukePole2 kdy Dnes v 13:02:45 »
Samsung měl první telefon s podporou VoLTE u modelu Galaxy S III LTE, což je polovina roku 2012.
16
« Poslední příspěvek od Lord_Pitzbudka kdy Dnes v 13:02:16 »
To muselo dat hodne prace, vymyslet si 7 naprostych absurdností a snazit se tím argumentovat :-D
17
Hardware / Re:Low-power low-cost HW na virtualizaci
« Poslední příspěvek od XXX_Sam_XXX kdy Dnes v 13:00:52 »
...ASUS PN50 ... Asus PN53 ...
Nevyhoda obou zminenych je pouze 1 ethernet port,...

Proč si nikdy nešel do Lenovo, viz. můj post. Tam dokoupíš i několika portovou NIC.
Za ty peníze co Asus PN53 stojí moc na takový use-case (virtualizace) moc nechodí.
18
Studium a uplatnění / Re:J&T Praha - názor na zaměstnavatele
« Poslední příspěvek od Rovano _ kdy Dnes v 13:00:41 »
O těch jsem před pár lety četl a vyšlo mi z toho, že to nemám brat. Nevím jak dnes.
19
« Poslední příspěvek od registrovany123 kdy Dnes v 12:54:33 »
Ještě musím přidat jeden bod:

7. Ne, nebudu brát každý měsíc jen půlku toho, kolik má prjekťák a lajn nebo někdo jiný.

Takže splňte ty výše uvedené body, a uvidíte kouzlo a velké tajemství o firmách a o tom, jak to funguje. Nebo zůstaňte srabi navždy. Podmínka ale je, že jste ve své práci dostatečně dobří a dobře ji odvádíte - jinak se zařaďte zpátky do řady. Když člověk dobrou práci odvádět nedokáže, tak si dovolovat nemůže.

Tak to vypadá, když se ksindl z VŠ Eko dostane do vedení:

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/rehabilitacni-centrum-hrabyne-vypoved-bossing-reditelka.A241025_102300_domaci_mul
20
Studium a uplatnění / Re:Kam dál v IT
« Poslední příspěvek od xyz kdy Dnes v 12:53:07 »
Sry za předchozí odpověď, nepřečetl jsem úplně celé vlákno. Nicméně fajn že jsi důvody vyhoření napsal. 4/5 věci souvisí s firmou, ne obecně s pozici. Kdybys nastoupil do podobné firmy na jinou pozici, tak budeš mít stejné problémy, jenom min peněz. Osobně bych zjistil najít jinou firmu, třeba trošku slevit z platových požadavků a najít něco, kde to bude větší pohoda.
A zamyslet se nad svým postojem k práci, tlaku kolegů, tomu perfekcionismu atd.
A zamyslet se nad tím, jak jsi na tom fyzicky, to taky může mít velký vliv na náladu.

No docela problem je, ze vetsina inzeratu
a) hleda bud juniora a nebo supermana (senior developer s presahem bud na team leada nebo architekta/ full stack developer)
b) vsude vidim hesla jako startup atmosfera, dynamicky tym, dokonce jsem i videl pozadavek na obcasnou praci o vikendu

Jako vyhorely bych potreboval nejaky java medior maintanance job, ktery bych zvladal.

zacal jsem freelancovat a vybiram si sam co chci na zakazkovych portalech.

To nechci, chci pracovat v tymu, mit moznost se ptat.
Stran: 1 [2] 3 4 ... 10