1
Nová témata / LLM pri vyvoji
« Poslední příspěvek od xyz kdy Dnes v 13:24:01 »Ahoj,
pisete jeste dnes nekdo kod rucne? Nebo uz to nechavate na LLM? Jak se vyrovnavate s "junioritou" LLM? (zabugovany, nebezpecny, neefektivni kod, neznalost standardnich frameworku, spousta boilerplate kodu)? Mate zmerene zvyseni produktivity pri stejne kvalite? (tvrda data) Co spokojenost? (misto uspokojeni s kvalitne napsaneho kodu -> rizeni LLM nebo agentu).
Diky.
pisete jeste dnes nekdo kod rucne? Nebo uz to nechavate na LLM? Jak se vyrovnavate s "junioritou" LLM? (zabugovany, nebezpecny, neefektivni kod, neznalost standardnich frameworku, spousta boilerplate kodu)? Mate zmerene zvyseni produktivity pri stejne kvalite? (tvrda data) Co spokojenost? (misto uspokojeni s kvalitne napsaneho kodu -> rizeni LLM nebo agentu).
Diky.
Poslední příspěvky
windowsacky pc s hrami mozno nejakych 25-45 sekund... obcas aj dlhsie ked "windows este nieco robi"... (tam mi to je jedno, lebo kym startne tak som na hlavnom pc s linuxom). Firefox na linuxe mi startuje skoro instantne - mozno pol sekundy... to iste chromium... libreoffice tak medzi 1 az 2 sekundy...