Atokonto ale nechápu takovéhle vaše s prominutím výlevy.
Reagoval jsem na Karmelose, kde psal o alzhaimrech a parkinsnech. Moje omluva, že jste sem přišel číst moje výlevy.
Já jsem to taky níž vysvětlil proč to píšu jak to píšu. navíc dávám všude smajly, nemusíš to brát doslova, dělám si z toho legraci, bavím s tím. Ale i v tom fun kontextu dávám svoje relevantní názory na který jsem letama přišel. Taky jsem byl nadšenec do chytrých domů, maximální automatizace, iot, dokonce jsem v tom připravoval před lety i firmu. Při tom jsme zjistili, že to v podstatě téměř nikdo nepotřebuje, nechce a už téměř vůbec nikdo za to není ochoten platit :-) Takže přesně to co píše Martin. Tohle je zatím jenom záležitost lidí co maj hodně peněz (a ti si zaplatí třeba jablotron) nebo nadšenců co to dělají jako koníček. Firmy to používají jenom pokud jim to něco ušetří a musíš to nejdřív dokázat včetně návratnosti, a státní instituce to v podstatě nechtěj (případně malý pilotní projektíky v rámci nějakýho green grantu na pár let, než se změní garnitůra, seškrtávaj výdaje a finančně to odstřihnou z rozpočtu).