1
Windows a jiné systémy / Re:V akom stave je Windows 11?
« Poslední příspěvek od Minty kdy Dnes v 15:18:58 »Jirska beru, ten tu předvádí zajímavé věci. Ale Minty?Prosím, diskutujte slušně a s úctou k ostatním. Argumentujte, rozebírejte téma a nenadávejte ostatním. Zvlášť dva uživatelé tu s tím mají problém.
Pokud nejste dost dospělí a nedokážete to, pak nediskutujte. Jděte místo toho třeba na procházku.
Dokud se tu budou tolerovat útoky ad hominem (ano,m mám na mysli jjrsk a Minty), budou se na ně vracet ostré reakce. A je věcí moderátorů, aby si uživatele srovnali do latě.
Já už tady na to kašlu, až se v listopadu vrátím z Paříže, ruším účet a nebudu sem vůbec chodit, vyvinulo se to tu hodně podobně jako Lopuch.
Taky tomu nerozumím... Možná bere jako útok, že ho považuji za "nekritického milovníka Windows" nebo snad, že jsem spekulovala, zda není zaměstnanec Microsoftu? Prostě mě to napadlo, když na seriózní otázku od kotelgg odpověděl, že si nemá kupovat šrot z vietnamský večerky...
Myslíte, že Microsoft někdy opraví chybu, kde po koupení nového notebooku se nedá napojit na wifi a tím pádem ani dokončit instalaci? Stává se mi to u většiny notebooků. A když už náhodou tam jsou nainstalované ovladače na wifi a dá se na ni připojit, tak stejně nejde pokračovat v instalaci. Já si dokážu poradit, ale běžný uživatel podle mě nemá šanci si nějak upravovat instalačku a pak něco zadávat přes konzoli...
to není chyba ani problém MS, nýbrž prasečina výrobce noťase. kromě toho za funkčnost mašiny s OEM licencí zodpovídá její výrobce a technická podpora je taky jeho problém.
doporučil bych začít tím, že nebudeš kupovat šrot z vietnamský večerky.