K té Austrálii jsem slyšel dost historek ohledně nepříjemností s množstvím jedovatých pavouků, hadů
Ten popis mi přijde dost povrchní, ale budiž. Ekonomicky bych řekl, že to bude spíš horší než lepší, a tehdy nemají Cizince v lásce nikde.
Zalezi kde zijes, barak asi horsi na pavouky, ale jinak s tim v bytech problem neni. Mluvil jsem o tom s holkou co tam zila 7 let, jezdili i do outbacku a sem tam spala i pod sirakem a nic.
Hadi jsou plachy, tohle vim protoze jsme navstevovali kamaradku v pralese (Peru) a rikala za 15 let co tam zije, videt hada 2x tak je to vyhra.
Pokud zijes nekde v Sydney, je ti to jedno a jde ti o to bydleni treba v byte, podporu rodiny a na jedovateho pavouka se vykasles
Proto tam hodne Cechu ale i lidi se snazi porad dostat. Ano ekonomicky to neni vic nez USA, ale je bokem a je tam i ta podpora, nejaka dovolena atd.
USA je jiste zajmave, ale proste lidi co tam chodi normalne do prace, tak proste zadne volno skoro nemaji, tam je to tvrdy kapitalismus v praxi.
Myslim tim samo prumerneho obcana, co ziskal zelenou kartu, ted hleda praci treba i v IT.
Ne spickoveho programatora.
A nebo tu padla Cina, tam je to nesmysl. Pokud ten IT nema nadani na jazyky, tak tam se pocita ze mluvi nebo cte Cinsky a ta domluva je dost komlikovana, sam to vim, protoze jsme vyjeli jen kousek za Peking a vyresit neco s Cinanem bylo peklo na zemi i s translatorem