1
Bazar / Re:Sháním starší notebook pro kamaráda na web
« Poslední příspěvek od Luboš Vaxmonský kdy Dnes v 19:12:40 »Kdybys nesehnal rád se zbavím těchto dvou kusů.
HP Pavilion dv6
Win11 Home aktivovaná licence
Intel(R) Core i3 M370@2.40GHz
8GB RAM
Nějak moc se hřeje, třeba při hromadné instalaci windows updates. Přepastování nějak nepomohlo. Doporučil bych přeinstalovat Win protože párkrát spadly a připadají mě nějaké pomalé. A to třeba i spuštění MMC Správce počítače, někdy skončí v BSOD. Baterku ještě lze nabít a něco vydrží. Výkonnostně je lepší ale moc mu nevěřím. Určitě to chce reinstalaci. Doba cca. Win7 podle loga na klávesnici.
HP Pavilion dv6, dv6-2030ec
Windows11 Pro 23H2
AMD Turion II Dual-Core M500,4GB RAM, SSD 250GB WDC WDS240G2G0A
Baterku ještě lze nabít a něco vydrží. Doba také cca. Win7 podle loga na klávesnici.
Byť jsem do sehnání zdroje něco investoval dám oba i se zdrojem. Dislpej, panty ok. Stačí za čokoládu.
Míst: Brno, Pohořelice, okolí. Jinak brzo skončí v koši.
HP Pavilion dv6
Win11 Home aktivovaná licence
Intel(R) Core i3 M370@2.40GHz
8GB RAM
Nějak moc se hřeje, třeba při hromadné instalaci windows updates. Přepastování nějak nepomohlo. Doporučil bych přeinstalovat Win protože párkrát spadly a připadají mě nějaké pomalé. A to třeba i spuštění MMC Správce počítače, někdy skončí v BSOD. Baterku ještě lze nabít a něco vydrží. Výkonnostně je lepší ale moc mu nevěřím. Určitě to chce reinstalaci. Doba cca. Win7 podle loga na klávesnici.
HP Pavilion dv6, dv6-2030ec
Windows11 Pro 23H2
AMD Turion II Dual-Core M500,4GB RAM, SSD 250GB WDC WDS240G2G0A
Baterku ještě lze nabít a něco vydrží. Doba také cca. Win7 podle loga na klávesnici.
Byť jsem do sehnání zdroje něco investoval dám oba i se zdrojem. Dislpej, panty ok. Stačí za čokoládu.
Míst: Brno, Pohořelice, okolí. Jinak brzo skončí v koši.