Poslední příspěvky

Stran: [1] 2 3 ... 10
1
Sítě / Re:Zkušenosti s Tarifix, poraďte mobilní tarif
« Poslední příspěvek od Martin Poljak kdy 27. 12. 2025, 22:52:03 »
Od Air Bank je sleva, pokud se vyúčtování platí z účtu, který je vedený u této banky a ještě je nutnost provést minimálně 5 plateb prostřednictvím platební karty vedené tamtéž. To jenom pro pořádek.
... což je samo o sobě dost na dvě věci. Nejen pro pořádek. Když má člověk u Air bank účet a aktivně ho používá, určitě dobrý ale jinak to nelze vydávat za plnohodnotnou možnost.

U O2 to jde za 250 Kč, vezmete dva tarify, telku k tomu, máte to nad 600 Kč a od Air Bank dostanete 3 kila slevu.
Kvůli tomu jsem musel -- i když jsem nechtěl -- převádět k O2 jedno naše číslo a navíc to bylo jediné číslo, u kterého to vzhledem k provolané částce dávalo alespoň jakž takž smysl. Což je samozřejmě jejich cíl, pochopitelně -- stejně jako u té Air bank. Manželka naštěstí jako jediná z rodiny provolá měsíčně tolik, aby to vyšlo podobně. Ale já osobně mám třeba měsíční útratu za telefon tak kolem sto padesáti korun se štěstím a děti nějaké desetikoruny měsíčně. Opět to tedy nelze moc vydávat za plnohodnotnou možnost.
2
« Poslední příspěvek od benz.abdulaziz kdy 27. 12. 2025, 21:57:18 »
Od Air Bank je sleva, pokud se vyúčtování platí z účtu, který je vedený u této banky a ještě je nutnost provést minimálně 5 plateb prostřednictvím platební karty vedené tamtéž. To jenom pro pořádek.
3
« Poslední příspěvek od Entrapa kdy 27. 12. 2025, 17:05:27 »
První chyba je, že jste volal. Normálně v Můj Vodafone zobrazte OKU kód. Dostanete nabídku na 300 Kč - tarif super, neomezené volání, sms, data a rychlost je max 10 Mbps, tuším.

U O2 to jde za 250 Kč, vezmete dva tarify, telku k tomu, máte to nad 600 Kč a od Air Bank dostanete 3 kila slevu.
4
Server / Re:Jak správně nastavit DNS DMARC RUA / RUF záznam
« Poslední příspěvek od kopevi2 kdy 27. 12. 2025, 16:11:46 »
Zrovna jsem napsal dlouhý podrobný příspěvěk, ale než jsem jej stihl odeslat, Lupa mne odhlásila a fšecko fuč. Kašlu na to, jsou Vánoce! Znovu to psát nebudu.

Hint: otestujte si to přes internet.nl (já vidím, že máte 98 %, to není vůbec zlé)
Děkuji za tip, jak jste psal mam 98%, upozorňuje to na absenci záznamu DH-2048
"Your web server supports insufficiently secure parameters for Diffie-Hellman key exchange."

politiky HSTS
"Your web server does not offer an HSTS policy."

Je to dle Vás OK? Webovky s veřejným obsahem na tom neprovozuju, primárně to mám na emaily, kalendáře, kontakty a nexcloud, který používám stylem "dám sdílet odkaz na soubor" většinou to jsou nějaké manuály co si sdílíme s bráchou, nebo zazipovaný fotky z dovolené pro "babičky"...
5
« Poslední příspěvek od benz.abdulaziz kdy 27. 12. 2025, 13:18:12 »
Není potřeba něco řešit přes další prostředníky. Pokud stačí omezená rychlost 2 Mbps (a naopak volání a SMS nehraje roli), pak je ideální ten výše zmiňovaný Kaktus.
6
Sítě / Re:Datová SIM Vodafone + MikroTik Chateau
« Poslední příspěvek od benz.abdulaziz kdy 27. 12. 2025, 12:35:59 »
Seznam podporovaných zařízení pro službu "Připojení bez kabelu" zde: https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/pripojeni-bez-kabelu/porizeni-datoveho-tarifu-bez-modemu/
7
« Poslední příspěvek od 🇺🇦 GPU kdy 27. 12. 2025, 11:43:45 »
Přes někoho sežeň firemní tarif - neomezený, svého času za 500kč/měsíc. Cokoliv pro běžné smrtelníky je ojeb.
8
« Poslední příspěvek od 🇺🇦 GPU kdy 27. 12. 2025, 11:41:40 »
Když pořídit si Huawei neřeší problém s Mikrotikem. Většinou si lidi pořuzují Mikrotik, aby nemuseli řešit ten čínský odpad.
9
Software / Re:Má vůbec smysl reportovat někam chyby?
« Poslední příspěvek od Docent Chocholoušek kdy 27. 12. 2025, 10:37:08 »
U projektů, jejichž workflow je v končící čtvrtině 21. století přes email, už nereportuju nic. Zdravíme Debian.
10
« Poslední příspěvek od lordrak kdy 27. 12. 2025, 10:36:25 »
Ahoj,
už jsem to řešil a nemají v tom někdy jano ani na lince operátora. Ty SIM je nutné provozovat v zařízení s CPE. Tedy s dálkovou správou v moci operátora, nebo jak bych to popsal. Zkuste si najít Huawei cpe ...
Stran: [1] 2 3 ... 10