1
Sítě / Re:Zkušenosti s Tarifix, poraďte mobilní tarif
« Poslední příspěvek od Martin Poljak kdy 27. 12. 2025, 22:52:03 »Od Air Bank je sleva, pokud se vyúčtování platí z účtu, který je vedený u této banky a ještě je nutnost provést minimálně 5 plateb prostřednictvím platební karty vedené tamtéž. To jenom pro pořádek.... což je samo o sobě dost na dvě věci. Nejen pro pořádek. Když má člověk u Air bank účet a aktivně ho používá, určitě dobrý ale jinak to nelze vydávat za plnohodnotnou možnost.
U O2 to jde za 250 Kč, vezmete dva tarify, telku k tomu, máte to nad 600 Kč a od Air Bank dostanete 3 kila slevu.Kvůli tomu jsem musel -- i když jsem nechtěl -- převádět k O2 jedno naše číslo a navíc to bylo jediné číslo, u kterého to vzhledem k provolané částce dávalo alespoň jakž takž smysl. Což je samozřejmě jejich cíl, pochopitelně -- stejně jako u té Air bank. Manželka naštěstí jako jediná z rodiny provolá měsíčně tolik, aby to vyšlo podobně. Ale já osobně mám třeba měsíční útratu za telefon tak kolem sto padesáti korun se štěstím a děti nějaké desetikoruny měsíčně. Opět to tedy nelze moc vydávat za plnohodnotnou možnost.
Poslední příspěvky