1
Sítě / Re:Statická IPv4 a IPv6 PD na DOCSIS síti
« Poslední příspěvek od Jan Maryška kdy Dnes v 19:21:28 »Tak jsem jim zkoušel volat a dožádat se toho, ale bylo mi skutečně řečeno (po delší snaze přesvědčit operátora, že to zařízení skutečně existuje a VF ho nabízí), že ten převodník je k dispozici jen firemním zákazníkům a navíc jen s 2Gbps tarifem.
Tak jsem ho poníženě poprosil, aby to aspoň předal jako zpětnou vazbu. Třeba se stane zázrak, a dost lidí se toho bude dožadovat, aby to umožnili i fyzickým osobám.
U nás je tarif pouze 1000/60, jelikož zde ještě neproběhla modernizace a mám home přípojku. Napřed měli kupu řečí, že už to, že mi dali Fritz!box 6690, který dávají k tarifu 2000/400, je výhra. No, i když to běžně nedělám tak jsem jim řekl, že si beru OKU a jdu k T-Mobile a padá i televize DVB-C a ji taky vezmu u Růžovky. A jelikož u T-Mobile dám za pevnou IPV4 100 korun místo 175 korun u Vodafone a modem v bridge mám za 0 korun tak vydělám. No a jak píše předchozí koment, za 2 hodiny volala paní z výpovědního, že převodník dostanu, ale podmínka je profesionální instalace za 2700, kterou platit nebudu, pokud službu budu užívat 24 měsíců. V případě zrušení, tak její poměrnou část. Ale jsem spokojen, je to obrovský rozdíl než modem v bridge.
Poslední příspěvky