1
Bazar / Re:Prodám paměti DDR4 ECC
« Poslední příspěvek od ji036507 kdy Dnes v 10:35:18 »4 zamluvené, 4 volné
Doba se změnila, [...] Na zaslané CV je tak v 80% reakce mlčení, občas nějaký pohovor, pár let zpět to vyko 8 pohovorů z 10ti, není to krize ale je to už celkem boj pokud člověk není fakt v tý top části, senior a top žádané odbornosti.
Moje zkušenost s LO Base je taková, že dokud jsem se nesnažil skriptovat, tak to fungovalo docela dobře. Při pokusech o skriptování jsem však narážel na slabou dokumentaci a nakonec jsem od toho upustil. Raději jsem si tu aplikaci napsal v PHP plus SQLite. Pokud však vystačíš s LO Base formuláři, pohledy a reporty, tak to budeš mít hotovo velmi rychle.Ano, mě se aplikace v Paskalu stále líbí, jen se mi nezdá, že by moderní Paskal byl pomalý, viz aplikace výše, ale má-li kolega tuto zkušenost, beru. Přesně tak, áíčko je dnes s Pythonem asi největší kamarád, když zkouším něco v Javě/Paskalu/Adě, pod kapotou vše analyzuje pomocí Pythonu, alespoň tak to GPT vypisuje v konzoli. Ada se mi líbí asi nejvíce, před pár dni vyšel zajímavý článek a video popisující korekci kódu generovaného áíčkem s využitím matematické formální verifikace Spark:
Vypnutí smartd podle mě problém neřeší, jen oddálí – smartd chybu nevytváří, ale spouští dlouhé blokující operace (zejména extended testy), které u HBA IT + problematického disku vyvolají error recovery a zablokují celý řadič. Jaké disky jsi prosím používala (byly enterprise s dobrou podporou smart)?Obyč. SSD consumer SATA, nejlepší tam jsou nějaké EVO 870. Chtěla jsem pozvolna přejít aspoň na WD Red, ale cena je už 2x vyšší než před měsícem, neskutečné. Ano, shodli jsme se na tom, testy prostě jen vytíží řadič, v kombinaci s vadným diskem to může jít pak celé dolů. Na zdravém serveru ale nechávám hlavně mdadm testy tak jak jsou.
R.
Ad autocenzura: ano bejval jsem drzejší, když jsem psával anonymně :-)Ja tedy ne, ja byl nejdrzejsi, kdyz tu byly devadesatky, ja byl mladej a na Fidu jsem psal pod vlastnim jmenem (a kazdej me mohl vynadat do debilu osobne na Fidoconu).