11
Bazar / Re:Sháním (levně) Radeon PRO WX
« Poslední příspěvek od Martin K. kdy Dnes v 15:42:55 »Aha, už chápu. Zajímavé. Netušil jsem, že low profile brackety mají ten zahnutý vršek nepřesahující do karty, jako full-size.
Není pravda, moje máma 70+ a teta <80 ani neví, co je operační systém a přesně na tom takto fungují. O těch PC ani nevím(jediné co jsem je naučil, když je nahoře v rohu taková ikonka se šipkou, tak na to klikněte a dejte aktualizovat :-) )...Ubuntu (což mi připadá jako nejjednoduší systém, kamarád se v PC nevyzná skoro vůbec)Jo, nám na rootu to tak připadat může, ale z vlastní zkušenosti BFU tyhle alternativní systémy moc neocení. Být tebou bych přece jen zvážil Windows.
Většina lidí kabely fakt tahat nechce nijak...Pro stabilních 250Mbit je 5Ghz nutnost. Aby to bylo funkční u 2 jednotek na dvě zdi tak jedině skrze ethernet (každá z jedné strany) a nebo 3KS pro wireless mesh aby i jednotky navzájem byly na 5Ghz.
Neznáme celou sestavu a vlastně ani neznáme účel, protože detaily tazatel zkrátka neuvádí.
...
Nemám věšteckou kouli ani telepatické schopnosti, proto ho nebudu přesvědčovat o něčem, co pravděpodobně sám dobře ví a přesto chce právě FirePro, Radeon Pro … a trochu jízlivě připomínám, že ROOT není PC poradna pro každého “10 rohlíků a nějaký počítač”, přece jen sem chodí většinou lidé z oboru a nějaký přehled mají.
Je to dvojice 12V baterek se čtyřmi články Calb 20Ah (4s2p) - měla jsem nějaké, co mi zbyly z jiného projektu. Jsou silně zaizolované z pochopitelných důvodůTo spíš vypadá jako zdroj...[fotka racku]
To zelené co vykukuje vlevo v hloubi za DIN lištou, to je baterka? :-)
1800.- za tu kartu je ponekud "predrazeny".