1
Hardware / Re:Spínanie inteligentnej zásuvky na zaklade teploty
« Poslední příspěvek od TechnikTom kdy Dnes v 13:12:40 »To teplotní čidlo se dá připojit přímo k zásuvce.
Kdybych nechtěl bastlit, tak vezmu Shelly 1 Plus, k tomu Shelly Plus Add-on a připojit čidlo DS18b20.
Dokáže to řídit teplotu samo s tím, že požadovanou hodnotu nastavíte přes webové rozhraní.
Pokud bych šetřil, tak vezmu nsamotné Shelly1, přehraju firmware ( třeba ESPeasy ) a připojím to DS18b20 přímo k němu.
Takhle mi doma už 10 let jede na 14 okruzích el. podlahové topení, jen tenkrát byly rozumně k dispozici pouze Sonoff Basic, tak používám je.
Ty Shelly jsou lepší - menší, tepelné pojistky, ochrana proti přetížení atd.
Nejvýkonnější okruh mám 1,6 kW a už tím bez problémů proteklo přes 6MWh.
Kdybych nechtěl bastlit, tak vezmu Shelly 1 Plus, k tomu Shelly Plus Add-on a připojit čidlo DS18b20.
Dokáže to řídit teplotu samo s tím, že požadovanou hodnotu nastavíte přes webové rozhraní.
Pokud bych šetřil, tak vezmu nsamotné Shelly1, přehraju firmware ( třeba ESPeasy ) a připojím to DS18b20 přímo k němu.
Takhle mi doma už 10 let jede na 14 okruzích el. podlahové topení, jen tenkrát byly rozumně k dispozici pouze Sonoff Basic, tak používám je.
Ty Shelly jsou lepší - menší, tepelné pojistky, ochrana proti přetížení atd.
Nejvýkonnější okruh mám 1,6 kW a už tím bez problémů proteklo přes 6MWh.