1
Desktop / Re:Zkušenosti s nasazením LibreOffice Base
« Poslední příspěvek od Kit kdy Dnes v 06:01:45 »CitaceJe docela rozdíl, když se obrázek generuje sedminásobnou Fourierovou transformací půl hodiny nebo dvě hodiny. V NASA to zkoušeli pomocí Pythonu podle jeho rovnic a bylo to nepoužitelně pomalé. Dal tomu programu licenci Freeware, což byl pro NASA problém.Ano, je mi jasné, že Python bude pomalejší, než Paskal, nakonec tyhle dva jazyky se dají parádně zkombinovat a každý bych zvolil na tu část aplikace, kde je nejvhodnější. Podobně pracuje Ada např. v rámci Adamant, který by pro vesmířany byl určitě zajímavý.
Pokud mají někteří chlapci a děvčata z NASA příliš nosánek nahoru, oslovil bych Roskosmos, nakonec kšeft je kšeft. Podle videí a kurzů na Udemy vidím, že Paskal stále žije v Rusku, Španělsku, Portugalsku a v zemích latinské ameriky. Schválně jsem se zeptal áíčka a dozvěděl jsem se podrobnější informace, cituji:
Tady nejde o to, že by programátoři z NASA měli nosánek nahoru. Mají problém s tím, že ten program nedokáží zreprodukovat tak, aby měl aspoň poloviční výkon. Při zpracování několika TB fotek je to znát. Přitom ten program může běžet efektivně třeba i v tom Pythonu, ale oni to prostě neumí. Sám bych ho viděl spíš na Fortran, který je podle mne na to nejlepší, zejména díky svým schopnostem zpracovávat matice. I Matlab by podle mne byl lepší než Python.
Poslední příspěvky
. Podle videí a kurzů na Udemy vidím, že Paskal stále žije v Rusku, Španělsku, Portugalsku a v zemích latinské ameriky. Schválně jsem se zeptal áíčka a dozvěděl jsem se podrobnější informace, cituji:
Já bych nechtěl, ale dá se to zvládnout ...