1
Bazar / Re:Koupím hardware vhodný na domácí server
« Poslední příspěvek od 🇺🇦 GPU kdy Dnes v 10:44:49 »Zaujalo mne 213.7V v zásuvce. Stále v mezích ale nic moc.
Já tomu věřím, protože na n100 na Radxa X4 jsem naměřil 1.5W( dle proudu na 9V privodu), když je disk nvme v deep sleep, vypojení větrák, povolen aspm L1 pro PCIE síťovinu a odpojený USB periferie wifinu a nic počítač nedělá . Tedy trochu mimo reálný use case.tedy c 8 package. Package hlasi 0.15w Intel powertop... Jde o minima , průměr bude asi o1-2w vyšší.Je možné, aby tohle mělo 2-3W v IDLE? Tipuji, že tak jedna RAMka bude mít 2-3W.Těžko říct, taková spotřeba by byla fakt krutopřísná :-) za celý stroj s plnotučným procesorem.
Zajímalo by mě, čím to měřil.
za me:
e) na trhu je moc pseudo-programtoru co nedokazou dodat vysledky
4) totalne selhava HR, ktere nerozumi problematice takze se nabiraj nemehla
juchu) podniky nedokazou udrzet core lidi - skrze vyssi odmeny a ti radeji jdou jinam a maj to pak taky na haku
Cele to je vlastne zacarovany kruh, migrujici pracovnici prozatim jsou na koni, protoze se vzdy najde nejaka zoufala firma kde se lze upichnout, ale nebude to trvat dlouho a tento system se zhrouti. (A nebo taky ne, a efekt upadku se tem korporatum ktere jsou "too big to fail" povede dostatecne snizit, aby updaek nastal az pozdeji.. po nas potopa system).
Byt mimo tento system je vlastne celkem fajn.