11
Software / Re:Pokročilejší XML browser
« Poslední příspěvek od Tonda kdy Dnes v 15:21:19 »V minulé práci jsem používal Altova XML Spy a je super, tedy až na cenu.
BTW Dohadujes se s copilotem, coz nepatri mezi super tooly. Navic to jak se te pta, je jen zpusob, jak dostat dodatece inform,ace aby mohla pokracovat v konverzaci...
Možná jo. Odpověděl jsem ji ale to už jsem zde nezveřejnil. Mě spíš zaujalo že se ptala na názor uživatele týkající se morální a etické roviny.Si myslim, že jsi odhalil singularitu, protože AI dosáhla sebeuvědomění. Odteď to půjde jenom s kopce.
To ne. Zkusil jsem pak další téma "princip dilematu" že musí rozhodnout kdo umře jestli bílý muž nebo černý muž a když nerozhodne tak umřou oba. Její 3 odpovědi když jsem naléhal byli stále stejné a snažila by se mluvit o tom že by se snažila najít jinou cestu řešení což jsem vyhodnotil že nerozhodla a umřeli oba. Aspoň vím že se neřídí rasovým kritériem jak v pozitivním tak i negativním smyslu což v dnešní marketingem stvořené "cancel culture" a "éře pozitivní diskriminace" je dost příjemné.
No bude to ještě sranda.Pokud jsem pochopil, jak fungují ty konverzační interfacy, tak se z té předchozí diskuse v rámci sešny model nijak neučí, ale používá ji pro kontext k následným odpovědím v rámci dané sešny.
Já bych očekával že právě naopak se z každé session ve které interaguje s uživatelem si něco uloží do té její centrální databáze což pak může využít v budoucnu.
Jediné, co je jisté, že na počítači pojede Ubuntu Studio. Nevím to jistě ale asi jsem někde četla, že Ubuntu Studio má nějak upraveny jádro právě kvůli latencím.
Napadla mě ale jedna věc a nevím jestli by to k něčemu bylo. Nejsem totiž elektrikářka. Bylo by k něčemu, kdybych na celou svoji sestavu, použila oddělovací transformátor? Kamarád by mi to udělal. Jen bych mu musela říct jak silny a z jakyho vstupu. Jestli z 380 nebo z 220.
A pokud by to šlo, nenarušilo by se toto oddělení v momentě, kdybych počítač připojila k internetu?