1
Sítě / Re:SIM karta anonymně bez registrace
« Poslední příspěvek od noonenoone kdy Dnes v 18:47:18 »Vystačím si s tím, že budu mít nový přístroj a v něm simku nespárovanou s mým jménem. Je mi jasné, že existují způsoby, jak mě vypátrat, ale já primárně cílím na anonymitu v eshopech, webech co po mně chtějí při registraci číslo apod. Pro takové účely mi ta míra anonymity stačí.Predevsim je treba v takovych shopech nenakupovat, sekundarne je takovy pozadavek nelegalni, pokud primo neslouzi tebou zvolenemu zpusobu objednani/doruceni. Eshp navic nesmi bez dalsiho takovy udaj vubec uchovavat, to uz je totiz i trestne.
Druhá část mojí otázky byla i k VISA/MASTER kartám. Máte nějakou zkušenost s předplacenými kartami? Nebo jiný způsob jak online platit na většině webů? Paypal, gpay nechci, protože je to prostě systémově sledovatelné. Ano, běžně je používám, ale v případě, že chci například donate dárek pro putina, nebo si koupit knihu o hackování nebo análdní dildo velikosti sloního chobotu, bych ocenil více anonimity.
Pasysafecad si muzes koupit na kazdy benzince. Treba. Pochopitelne predpokladam ze platit za to budes hotove.
Díky za reakci. No, obvykle to chce číslo pokud jde o jakýkoliv balíček, tj. prakticky vždy a je to v pořádku i v rámci GDPR. Takže prakticky každý náup.
Paysafecard dobrý, na nějakou drobotinu to zkusím. Pro nákupy bez registrace je to do 1200 Kč, pak už je třeba registrace. S tím bych se naučil žít, ale nepodporuje to každý obchod, takže je to další omezení. Ani dárek pro putina ani aliexpress ani alza. Nějaká VISA/MC by byla lepší. Klidně i zahraniční a za poplatek.
Poslední příspěvky