11
Desktop / Re:Přežije klávesnice audio komunikační rozhraní?
« Poslední příspěvek od technomaniak kdy Dnes v 17:03:17 »Takže co myslíte? Přežije klávesnice audio komunikační rozhraní?
Už vidím jak hlasem ovládáš Counter Strike.

Takže co myslíte? Přežije klávesnice audio komunikační rozhraní?

...Nezbejva nez konstatovat, ze ti mliko tece po brade ... tohle uz tu bylo a zdaleka ne jednou, a vzdycky to skoncilo stejne = naprostou nepouzitelnosti i pro trivialni ukony.
Klávesnice přežije až do té doby než se vynajde snímání myšlenek. Dřív nebo pozdějc to někdo prostřelí a budeme ovládat periferie nejdřív krabičkou na krku/kebuli, následně velmi pravděpodobně miniaturizovaným implantátem.To bych nerek, ono je totiz neco jinyho si neco myslet, a neco jinyho ty myslence dat nejakou formu, treba psany text. Protoze to funguje tak, ze to co pises z toho vznika prave az v okamziku kdy to pises.
) a vůbec netuším, jak na tom takové hlasové rozhraní může být.Klávesnice přežije až do té doby než se vynajde snímání myšlenek. Dřív nebo pozdějc to někdo prostřelí a budeme ovládat periferie nejdřív krabičkou na krku/kebuli, následně velmi pravděpodobně miniaturizovaným implantátem.S tímto názorem souhlasím. Ale modlím se, aby to nikdy nenastalo. Chip v hlavě bych přirovnal k pohádce o Golémovi:
Mohu-li si dovolit odbočení: na IČO jsem pracoval pár let, pak všude najednou chtěli jen HPP (IČAři donucení k HPP-izaci nebo odchodu). Nyní jsem na HPP a vlastně bych neměnil - když vidím nabízené MD rates, vlastně bych si pohoršil - a ještě přišel o klid. Uniká mi něco?Jednu dobu to tak bylo, že všichni tlačili do HPP, to je pravda. To se ale zase naštěstí dost obrátilo. Jak v .NET netuším, ale co se webového vývoje týká, tam tedy jednoznačně IČ ekonomicky vede. Na HPP bych byl po zdanění níž o desítky procent. Možná bych měl větší klid, to ano, ale ten rozdíl fakt není deset tisíc měsíčně. Ten je mnohem vyšší a to jeden každý měsíc, měsíc za měsícem.