1
Studium a uplatnění / Re:idelaní střední škola, nejlepe, kde se učí Python
« Poslední příspěvek od Martin Poljak kdy Dnes v 17:11:27 »Nevím, celkem to jediné, co mi studium na VŠ dalo bylo zjištění, že odborné předměty bych tam mohl učit a zbytek byl pro mou kariéru od tehdy až doteď posledních dvacet let celkem čistě redundantní a viděl jsem to už tehdy. Celkově: vlastně jen zklamání. Užitečných informací že by se to vešlo možná do třech měsíců intenzivního studia. Kdybych se šel vyučit na truhláře, mělo by to větší smysl.Přesně. Nejlepší lidé v oboru, které jsem potkal byli samouci. Já jsem taky samouk.Také jsem začínal jako samouk. Abych později na VŠ viděl, kolik důležitých věcí jsem byl přehlížel.
A matematika, resp. matematické myšlení rozvinuté při jejím studiu, mi neskutečně pomohlo. A pomáhá mi to dodnes - mimo jiné vidět, kolik špatného kódu lidi vyplodí - zejména samouci a nedouci.Samouk a nedouk fakt není totéž. Nestudoval jste náhodou na MFF UK? Tyhle nabubřelé arogantní hlouposti se tam totiž podle chování mnoha jejích absolventů pravděpodobně vyučují v nějakém tajném předmětu. (A než mě zase začnou titíž lidé utloukat, tak věřte, že nejsem ani zdaleka sám, kdo to říká včetně některých absolventů samotných. Ne, fakt nejste cool jak si myslíte.)
Poslední příspěvky
místo veřejné IP funguje taky ta vpn..
)