Poslední příspěvky

Stran: [1] 2 3 ... 10
1
Nová témata / Re:Kde hledat odborníky na drobné domácí práce?
« Poslední příspěvek od kopevi2 kdy Dnes v 17:03:41 »
Ideálně jak píše předřečník, nejrychlejší a nejkvalitnější je si to udělat sám(kor ta montáž skříněk), na co si netroufnu poptám kámoše. Když bych to vzal do detailu, tak i vyměnit olej nebo přehodit gumy na autě je nejlepší doma - časově je to rychlejší(stačí mít nájezdy za cca 1500, dobrý hever a aku rázový utahovák, olej na BMW vyměním i s přípravou a úklidem za 0.5h, materiál za 1200kč, gumy přehazuju za 20min) za rok ušetřím 20k kč a když budu uvažovat 2h svýho času na výměnu co mě stojí autorizák, tak i 6 svých hodin a to se vyplatí :-) !
2
Nová témata / Re:Kde hledat odborníky na drobné domácí práce?
« Poslední příspěvek od uwe.filter kdy Dnes v 16:54:12 »
na drobné domácí práce, jako je montáž nábytku, opravy v domácnosti nebo třeba pomoc s úklidem

Na takové věci používám sebe, ve spolupráci s drahou polovičkou :-). Trochu nevýhoda je občas nedostatek času, ale jinak si to udělám zadarmo, kdy mně to vyhovuje a většinou k plné spokojenosti.
3
Server / Re:CUPS mazání fronty z Win11
« Poslední příspěvek od uwe.filter kdy Dnes v 16:45:34 »
Nebyla by ta samba nakonec nejjednodušší řešení?
4
Nová témata / Kde hledat odborníky na drobné domácí práce?
« Poslední příspěvek od Adelalll kdy Dnes v 16:37:03 »
Ahoj všem,
potřeboval bych poradit, kde najít spolehlivé odborníky na drobné domácí práce, jako je montáž nábytku, opravy v domácnosti nebo třeba pomoc s úklidem. Máte nějaké osvědčené tipy nebo doporučení?

Zajímalo by mě, jestli využíváte spíš doporučení od známých, nějaké aplikace nebo webové stránky? Co se vám osvědčilo a proč?

Předem díky za všechny tipy! 😊
5
Sítě / Re:Metronet končí, ke komu přejít?
« Poslední příspěvek od athmoss kdy Dnes v 16:10:51 »
Ja jsem tedy vymeknul a vyzadal si u Metronetu/Dragonu/JON.CZ OKU a jdu jinam.

Mohu se zeptat ke komu prechazis? A ktery z tech 3 Ti vystavil OKU?
Cela tato taskarice byla dobra alespon k tomu, ze jsem zjistil, ze za stejnou cenu vcetne verejne IPv4 mohu mit znatelne rychlejsi internet (treba ten T-Mobile 250/250, za 300 Kc prvni rok, pak 400; +100 Kc za IP), takze tez uvazuji o zmene.
6
Studium a uplatnění / Re:Kde ako ajťák žiť?
« Poslední příspěvek od alex6bbc kdy Dnes v 15:59:27 »
Tohle video ti pomuze s rozhodnutim proc se prestehovat do USA:

https://www.youtube.com/watch?v=tZqys1zrXv0

Přestaň sem postovat videa a radši napiš, zda proč žiješ v USA ty...

v americe tam je blaze, tam se s*ka na podlaze.
v americe tam je hej, tam se pije petrolej.
7
Hardware / Re:Wi-Fi kamera na chatu, co pošle fotku jednou denně
« Poslední příspěvek od kopevi2 kdy Dnes v 15:54:49 »
tvl ty esp32 kamery maj 800x600, dyť na tom nepoznáš na 10 metrů auto od slona.... tim se podle mě nemá cenu vůbec zabejvat.
není pravda dělají se i hd kvalita, jinak za mě všechna řešení co potřebují autobaterii apod nebrat, člověka to po chvíli přestane bavit řešit, je to takový tamagoči
když si ten člověk nebude chtít s tím hrát tak jakákoliv fotopast účel splní skvěle....v zimě při kadenci 1 snímek za den to vydrží klidně celou zimu (vlastní zkušenost-nimrodím, spravuju 15 fotopastí), při zasílání 5 fotek(+ 5x 10s video a pět fotek) za den to vydrží dva týdny(8x nihm z lidlu), na fotopasti co to posílají do FTP 10s video cca 3x za den jsem udělal napájecí zdroj z olověný baterie 9Ah a ty vydrží cca měsíc....
8
« Poslední příspěvek od chan_hfc kdy Dnes v 15:50:57 »
Ja jsem tedy vymeknul a vyzadal si u Metronetu/Dragonu/JON.CZ OKU a jdu jinam.

S odchodem nespěchej. Ono to vypadá, že je všechno v nejlepším pořádku, akorát to nesrozumitelně vykomunikovali. Vyzkouší se, jak to u JONu pojede a kdyby to bylo na pendrek, přes OKU se dá odejít kdykoliv pozděj.
9
« Poslední příspěvek od chan_hfc kdy Dnes v 15:44:33 »
Tak konečně, po několika dnech, z Metronetu vylezlo srozumitelné a smysluplné vysvětlení:

došlo mezi společností METRONET s.r.o. a JON.CZ s.r.o., mimo jiné, i k postoupení Vaší zákaznické smlouvy ve smyslu ustanovení § 1895 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. Souhlas s postoupením smlouvy jste společnosti Metronet poskytl v době podpisu smlouvy, viz Všeobecné obchodní podmínky telekomunikační sítě Metronet, bod Trvání smlouvy, článek 13.

§ 1895
(1) Nevylučuje-li to povaha smlouvy, může kterákoli strana převést jako postupitel svá práva a povinnosti ze smlouvy nebo z její části třetí osobě, pokud s tím postoupená strana souhlasí a pokud nebylo dosud splněno.

V tomoto světle se to zdá být v pořádku. Nechápu, proč to tam, sakra, nenepsali rovnou. Jejich úrověň komunikace se zákazníky je naprosto otřesná.

Dále mi napsali

Mrzí mě, že Vás postoupení smlouvy znepokojilo, nicméně vše bylo naplánované tak, aby na zákazníky byla kladena co nejmenší zátěž. Parametry ani cena služby se nemění.

S tím kladením co nejmenší zátěže se to asi úplně nepovedlo...
10
Studium a uplatnění / Re:Kde ako ajťák žiť?
« Poslední příspěvek od neregistrovany kdy Dnes v 15:37:20 »
Tohle video ti pomuze s rozhodnutim proc se prestehovat do USA:

https://www.youtube.com/watch?v=tZqys1zrXv0

Přestaň sem postovat videa a radši napiš, zda proč žiješ v USA ty...
Stran: [1] 2 3 ... 10