1
Sítě / Re:Slabé pokrytí od MikroTik RbcAPGi-5acD2nD
« Poslední příspěvek od darebacik kdy Dnes v 07:07:54 »Co sa tyka zarusenia inymi sietami, tak to asi nebude na mieste, pretoze najblizsi dom je vzdusnou ciarou 75m a najblizsia bytovka 95m (aspon podla marania na googlemaps). Nejake slabe 2-3 siete som nasiel, ale to nemoze mat vplyv na rusenie.
A co som spominal tych 8m, nie je 8, ale 18
Takze mozno to nie je az take zle
To AP je stejne zapojene este cez PoE switch (lebo nie je volna zasuvka pre PoE injektor (hmmm)) ktory je len 100Mbps. Ale ze udajne to staci
jedna sa mi len o pokrytie signalom.
A za dalsie na mobille (android 14) dosahujem down/up max 40/70 Mbps. Na starom NTB to ide plne 95/95.
BTW capsman som ani neskusal (budu tam sice 2 AP), lebo mi to prislo dost komplikovane. Mam asi 2-3 hodiny skusenosti s UNS (unifi net. server) a tam je to o hodne jednoduchsie (ale to nie je predmetom diskusie).
A co som spominal tych 8m, nie je 8, ale 18

Takze mozno to nie je az take zle
To AP je stejne zapojene este cez PoE switch (lebo nie je volna zasuvka pre PoE injektor (hmmm)) ktory je len 100Mbps. Ale ze udajne to staci
jedna sa mi len o pokrytie signalom.A za dalsie na mobille (android 14) dosahujem down/up max 40/70 Mbps. Na starom NTB to ide plne 95/95.
BTW capsman som ani neskusal (budu tam sice 2 AP), lebo mi to prislo dost komplikovane. Mam asi 2-3 hodiny skusenosti s UNS (unifi net. server) a tam je to o hodne jednoduchsie (ale to nie je predmetom diskusie).
Poslední příspěvky