Z naší praxe:
- Máme 4 juniory, ti už jedou 90% s AI - vývoj mobilních aplikaci, Android/Java/Kotlin
- Já jsem senior (20+ let zkušeností) a tento rok jsem prakticky přestal programovat. Dávám instrukce AI a provádím pouze code review
- Náš team technické podpory a kvality už používá automatizované nástroje (code review, analýza logů atd)
- AI už nasazujeme na servery jako agenty (NVIDIA NIM, Langchain, apod), orchestrace serverů přes Ansible (generováno opět AI)
- Automatizace skrz N8N agenty
Museli jsme změnit mentalitu a primárně zaškolit na AI a best practices. Například už automatizujeme i servery a devops, ve smyslu že například cronem spustíme ve smyslu "
Analyzuj mi stroj, zkontroluj disk, najdi anomalie, pošli mi email" (je to složitější prompt, ale pro představu co s tím vše už dnes děláme)
AI nám umožnilo DRAMATICKY akcelerovat juniory, poskytne jim kontext, informance, vysvětlení. Máme vlastní vector store s firemními informacemi, interního chatbota, RAG, atd. To trvalo vybudovat a neustále to rozšiřujeme.
Je nutné mít nastaveny best practices, monitoring, a evaluace agentů, aby byly efektivní a zamezilo se chybám. Ale u nás AI kód jde do značné míry do produkce.
Aktuálně používáme modely (naše oblíbené):
- Grok Code Fast 1
- GLM 4.6
- GPT 5 Codex
Junioři mají dnes
OBROVSKOU hodnotu pro firmu - budou mít nový mindset, nebudou mít zavedené staré postupu a budou akcelerovat tak rychle, že senior bude muset slevit ze svých fin. nároků.
Myslím si, že AI už u nás ve firmě nahradila zaměstnance, a prvního koho nahradila jsem já - senior, kodér. Vždy jsem si myslel, že programátor bude safe job, ale už si to nemyslím. Teď se svými zkušenostmi dělám manažera, produkťáka, vymýšlím nové funkce a mám radost, jak se to během několika málo hodin stává realitou.
~
Vláďa
https://github.com/vladaman