1
Hardware / Re:Jaké NVR + kamery, aby byla podpora 5+ roků?
« Poslední příspěvek od nocturne.op.15 kdy Dnes v 17:54:15 »Použivám už několik let reolik nvr s reolink kamerama. Prostě to funguje úplně stejně, jako když jsem to před lety nahodil. Nemám moc potřebu do toho šťourat, ale homeassistant se s tím celkem slušně integroval, ačkoli to podle mě k ničemu není. Dal jsem to do samostatné VLAN, protože je to totální čína. Detekuje to docela dobře - auta, lidi a zvěř. Cena-výkon za mě super.
Jinak provozuju asi 25 unifi kamer s unifi NVR - a pokud by mi nevadila cena, řešil bych to tím. Funguje to nadmíru dobře.
Jinak všechny kamery potřebují světlo odjinud než z kamery - jinak se samy zabijí při styku s retroreflexními materiály jako je spz. Vyřešil jsem přidáním dvou IR světel a vypnutím IR přísvitu u kamer.
Jinak provozuju asi 25 unifi kamer s unifi NVR - a pokud by mi nevadila cena, řešil bych to tím. Funguje to nadmíru dobře.
Jinak všechny kamery potřebují světlo odjinud než z kamery - jinak se samy zabijí při styku s retroreflexními materiály jako je spz. Vyřešil jsem přidáním dvou IR světel a vypnutím IR přísvitu u kamer.