1
6
Studium a uplatnění / Re:Kde ako ajťák žiť?
« Poslední příspěvek od ogdru6jahad kdy Dnes v 22:09:14 »kdo je ajťák žid?
je v it poměrně více židů, nebo méně?
je v it poměrně více židů, nebo méně?
7
Odkladiště / Re:Univerzální židle
« Poslední příspěvek od Zopper kdy Dnes v 21:29:14 »Skúste si pozrieť aj tu, čo som sem vyššie vlepil ja. Asi nebude úplne náhoda, že ich používa vo veľkých množstvách Volvo Cars a používala ich aj Saab Automobile, kým ešte existovala.To samo o sobě nic moc neříká. Nějaké Herman Miller ve velkém kdysi nakoupil jeden brněnský IT korporát, a sedělo se mi na tom blbě. Steelcase jsem zas v jiném... Ono to dost možná bude v těchto případech spíš o tom, kdo se s kým zná, jestli někdo z rozhodujících lidí má ke konkrétní značce averzi, nebo jestli nějaký prodejce té které značky potřeboval nutně udělat větší objem a sáhli si do marží. Než jestli je ta která židle lepší, než jiné.
8
Studium a uplatnění / Re:Kde ako ajťák žiť?
« Poslední příspěvek od neregistrovany kdy Dnes v 21:07:37 »Říká se tomu tolerance.
Na toleranci nárok neexistuje, na noční klid naopak jo. Souhrnně se tomu říká "občanské soužití", a existuje institut přestupku proti občanskému soužití, který je radnice povinna řešit cestou přestupkové komise a eventuálním uložením sankce.
Pokud s nesnesitelným sousedem nelze dosáhnout rozumného kompromisu rozumnou dohodou, je jeho podušení cestou MP zcela v pořádku a naprosto žádoucí. A pokud je to takovej píčus, že chce válku, může ji mít.
na svůj názor máte samozřejmě právo, ale já bych vás teda za souseda nechtěl...
9
« Poslední příspěvek od echo_zulu kdy Dnes v 20:35:19 »Skúste si pozrieť aj tu, čo som sem vyššie vlepil ja. Asi nebude úplne náhoda, že ich používa vo veľkých množstvách Volvo Cars a používala ich aj Saab Automobile, kým ešte existovala. Kupoval som ju v 2005, trochu praská operadlo, ale neriešim to, určite sa tam dá niečo dotiahnuť, beriem to ako praskanie domáce prispôsobenie... Sedacia časť stále v poriadku, poťah bez závad, plastové opierky po tej dobe zmäkli, ale aj tak ich mám odmontované.
10
« Poslední příspěvek od M Z kdy Dnes v 19:19:56 »Kolega tuhle zdravotni hruzu ma ale sedet se na tom neda. A hlavne pokud nemas problem se zady tak ty staci kvalitni kancelarska zidle a spravny posed. No a pokud uz te zada boli zadna zidle to nevyresi. Bude to chtit zacit cvicit . Samozrejme ne v posilovne nebo oblibene a naprosto nevhodne plavani ve studenem bazenu.