1
Sítě / Re:Routa nepřejde do stavu linkdown/dead
« Poslední příspěvek od František Ryšánek kdy Dnes v 09:29:55 »Koukám Cisco default je hello 10, dead 40. Pravděpodobně jsem prostě nebyl tak trpělivý :-) a vyvodil ukvapený závěr.
nemůžete jít dovnitř, jak vás popadne žravá, ale ostatní členové rodiny se tam vklidu dostanou.V tom případě jsem ztracen :oD
A dál už to nebudu rozebírat, ale za mě, co manager, tak to šlendrián a lhář. Gratuluju všem, co "za posledních 20 let měli samé korektní vztahy", jako se mi snažili nabulíkovt v jinačím tématu.
Čím víc vidím své manažery, jak jsou přetíženi a co vše to obnáší, nejsem si jist, jestli bych to chtěl dělat. Jaké máte zkušenosti vy? Šli byste do pozice manažera? Co to přináší a jaké vnímáte nevýhody a výhody?
Nosit zvlášt tlačítkáč na hovory, a zvlášť matlapádlo na těch pár blbostí, kvůli kterým je občas potřeba... to prakticky znamená druhou SIMku.Já mám telefony dokonce tři . Služební (nějaký Samsung), soukromý na volání (tlačítkovou Nokii C2) a soukromý na internet (BlackBerry, protože chci HW qwerty/z klávesnici.Já chápu, že jde o princip, ale stejně, stojí vám to za to brblání a nepohodlí, když s tím nic neuděláte? Rozumím, když někdo ten matlafoun vůbec nemá a zvládá fungovat bez něj. Takový životní styl má svá pro a proti a měl by být možný, byť s sebou nese nějaké stání ve frontách a na infolinkách a to něco stojí (ale zas ušetříte na matlafounech a internetu, takže nula od nuly pojde).
Ale pokud už dotykáč stejně máte, občas používáte, nosíte s sebou, a jen si komplikujete život tím, že se to toho ještě míchá tlačítkáč, to mi přijde jako zcela úmyslný masochismus kde máte nevýhody obou zařízení smíchané dohromady.
A to jsou dnešní dotykáče o dost jiné kafe, než ty rezistivní s tužtičkou, na kterých jsem začínal já.
...což samozřejmě v obecnosti neplatí. Svobodný chlap může mít děti stejně jako ženatý, může jim být dobrým či špatným otcem stejně jako ženatý, může být své drahé polovičce dobrý nebo špatným partnerem, stejně jako člověk ženatý. Je to jen o charakteru, odhodlání a nastavení morálních hodnot (jako by se snad spousta sezdaných párů nerozváděla). Tím neříkám, že bych institut manželství jakkoliv odsuzoval, naopak, ale zmíněný pohled je poněkud krátkozraký.Projektak je taky "manažer", liniak pro 5 kamosu devu je taky "manažer". A ti teda asi obecne nejedou za dve kilča, ten druhej to ma casto privazek ke sve dev praci. Takze otazka dava podobny smysl jako treba otazka "ženit se?" nebo otazka "delat na zivnost?"
zenit se? ano, potrebujeme bile deticky.
svobodny chlap zije jako clovek a umre jako pes, zenec zije jako pes a umre jako clovek.