1
Bazar / Re:Prodám Raspberry Pi 5 16GB v Pironman 5-Max case
« Poslední příspěvek od Ludva77 kdy Dnes v 13:21:49 »trošku podezřelé !!
A když opravdu něco začne, budou elektrárny, nemocnice a školy rozbombardované jako první, tak jako právě teď v Íránu!Pořád by mě zajímalo, kam. ehm, lidé jako vy chodí na ty nesmysly co píšete. Elektrárny v Íránu nikdo pořádně nebombardoval (i když by klidně mohl) a trochu na ně útočit začali až teď. Školy nebombardoval vůbec nikdo s výjimkou výzkumných pravovišť některých konkrétních univerzit zabývajících se raketovým výzkumem o nemocnicích ani nemluvě. Já vím, "zdílejte to neš to zmažou".
... Já vím, "zdílejte to neš to zmažou".
Poslal jí už někdo peníze? Málem jsem se také nachytal.

A když opravdu něco začne, budou elektrárny, nemocnice a školy rozbombardované jako první, tak jako právě teď v Íránu!Pořád by mě zajímalo, kam. ehm, lidé jako vy chodí na ty nesmysly co píšete. Elektrárny v Íránu nikdo pořádně nebombardoval (i když by klidně mohl) a trochu na ně útočit začali až teď. Školy nebombardoval vůbec nikdo s výjimkou výzkumných pravovišť některých konkrétních univerzit zabývajících se raketovým výzkumem o nemocnicích ani nemluvě. Já vím, "zdílejte to neš to zmažou".
Když vidím s jakou lehkomyslností se lidé spoléhají na služby v cloudu, na hledání čehokoliv v googlu či zpravodajství přes Facebook a podobné, doufám že na takovém světě budu co nejméně závislý.Toto presne vravim odkedy nastal ten boom cloudu. A to som stale ja za toho blbca, ked nechcem veci zavisle cisto na cloud. Ano, je to dobra vec, ale nech je to postavene ako doplnok. Cize normalna funkcnost v lokalnej sieti a ako sluzba navyse ovladanie na dialku a pripojenie do cloudu. A nie, ako to teraz funguje, ze bez pripojenia na internet si ani len nespustim vysavac. A co sa tyka fb, na to uz par malych firiem doplatilo, ked si vsetko postavili na fb sluzbach a nemaju svoju vlastnu stranku. fb zmenil pred rokmi podmienky a odrezali dost vela firemnych profilov.