Poslední příspěvky

Stran: [1] 2 3 ... 10
1
Studium a uplatnění / Re:Kam odejít z IT v době AI?
« Poslední příspěvek od a6b kdy Dnes v 19:39:38 »
spolecnost casem tihne ke skupinovemu sdruzovani, komunity vzdycky budou vytlacovat individiualisty, howg!
2
« Poslední příspěvek od David kdy Dnes v 19:10:10 »
Hlavně je to dost zmrdské a podvodné. Spíš to chce nabídnout dokončení vícero věcí a pak je i zákazník spokojenější.
3
Hardware / Re:Tiskárna tiskne horizontální čáry
« Poslední příspěvek od brk kdy Dnes v 14:46:13 »
Toner je tam stale ten isty od vyroby, ked som kupil tlaciaren, uz tam bol. Tlaciaren vytlacila cca 800 stran (ukazuje este 70% kapacitu tonera) a uvedena bola do prevadzky 26.4.2021

To se docela divím. V tiskárnách jsou typicky tzv. startovací tonery, kde toho prášku je spíš symbolicky, aby si zákazník co nejdřív koupil nový plný toner.
4
Hardware / Re:Tiskárna tiskne horizontální čáry
« Poslední příspěvek od Marvin kdy Dnes v 13:51:50 »
Fotoválec a zapíkací válec mají různý průměr. Podle vzdálenosti mezi pruhy to jde rozlišit.
5
Software / Re:Nabízím nadšenci archiv softwaru
« Poslední příspěvek od uwe.filter kdy Dnes v 13:50:50 »
Jak to má jakýkoliv nadšenec projít, když to nechceš nikam sdílet? Když jsi tak líný, proč se vlastně obtěžuješ tu ten příspevěk zakládat?
Asi to má jen na fyzických médiích a chce to věnovat někomu, kdo se tím prohrabe, vytvoří image, roztřídí, někam nahraje? Ale nejsem si vůbec jistý, jestli to chápu správně. Já bych se rád takové činnosti ujal, protože z toho na mě dýchá slušná nostalgie, ale bohužel prostě není čas :-(.
6
« Poslední příspěvek od Martin Poljak kdy Dnes v 11:34:49 »
a když klient řekne, že chce něco předělat, vím, že to co bylo 3 dny refator blbého zadání je teď jeden prompt Claude Code - faktura zůstává jako za 3 dny práce, samozřejmě
Tak zrovna tohle může být jen velice dočasné.
7
« Poslední příspěvek od DejmaCZ kdy Dnes v 10:26:23 »
Já jsem vyučený + odmaturovaný silnoprouďák co 30let dělá IT + programování a propojování nepropojitelného
S příchodem AI mi práce přibyla, rozšířil se záběr co dělám a tím pádem i počet faktur co vystavuji.
Mám více volného času, více mě to baví, už nepíšu kod rukama a v neposlední řadě více peněz z více faktur.
jako bonus se nemusím nervovat s lidma, s Claude si případné chyby vyříkám.
a když klient řekne, že chce něco předělat, vím, že to co bylo 3 dny refator blbého zadání je teď jeden prompt Claude Code - faktura zůstává jako za 3 dny práce, samozřejmě

Nemám obavy o svuj obor.

8
Server / Re:SMTPUTF8 u přeposílání mailu
« Poslední příspěvek od Pavel Rauš kdy Dnes v 08:20:59 »
Pokud máš SMTPUTF8 zapnuté, tak se ti tam při doručení vytvoří UTF8 obálka. Forward zprávy na server co to nepodporuje projde pouze v situaci, že v hlavičkách nemáš žádný non-ascii znak, pak proběhne konverze a doručí se to. Jak se v UTF8 obálce objeví non-ascii znak, tak to neprojde, což je přesně tvůj případ.

To jako admin ale těžko ovlivníš, takže to nakonec vypneš, jako všichni :-(

Offtopic: mail ze kterého to přišlo běží na Debianu 10 s PHP 5.6. Chlubit se tímhle starožitnictvím v hlavičce chce hodně odvahy.
9
« Poslední příspěvek od Vít Toman kdy Dnes v 07:36:49 »
Psal jsem zpravu
10
« Poslední příspěvek od Bugsa kdy Dnes v 07:33:27 »
Jak to má jakýkoliv nadšenec projít, když to nechceš nikam sdílet? Když jsi tak líný, proč se vlastně obtěžuješ tu ten příspevěk zakládat?
Stran: [1] 2 3 ... 10