1
Vývoj / Re:Nový systém pro vývoj softwaru
« Poslední příspěvek od novomente kdy Dnes v 08:40:10 »Proc? Proc bych to mel chtit pouzit? Co mi chybi?Jestli ti nic nechybí, tak můžeš používat to co používáš. Nemusíš nic měnit.
Proc? Proc bych to mel chtit pouzit? Co mi chybi?Jestli ti nic nechybí, tak můžeš používat to co používáš. Nemusíš nic měnit.
Pracuji na tom již pár let a zde na fóru jsem se ptal jen dílčí otázky. Teď můj cíl však zveřejňuji k širší diskusi, neboť ho směřuji především na vývoj aplikací a dalšího softwaru.Po pár letech práce se na fórum přijdete zeptat, jaký přesně problém by bylo třeba řešit?
Moje otázka zní: Co byste chtěli vylepšit na stávajících platformách určených především k vývoji?
Používat by to měl kdokoliv, kdo by chtěl něco vyvinout. Tedy jak profesionálové, tak lidi, co to mají jako hobby.Takže pro úplně všechny a na úplně všechno?
Takze do Electronu jeste pribalis VM/OS?Klid. Divoké nápady jsou motorem inovací. A se školou to nijak nesouvisí. To, že má někdo nápad ještě opravdu neznamená, že ho musí hned realizovat.no potes.. nekteri lidi by meli alespon vychodit skolku, nez je k necemu pusti.
Svet nepotrebuje hromadu AI slopu a dalsi onemanshow system na vyvoj aplikacii.Jediné, o kom skutečně víte, že něco pořebuje či nepotřebuje jste vy sám. O tom, co "potřebuje" a "nepotřebuje" svět nemáte, při vši úctě -- velmi diplomaticky řečeno -- ani tušení. (A já taky ne.)
V cem to programujes? Kdo to bude pouzivat? Planujes zverejnit zdrojaky?Ještě nic neprogramuji. Uvažuji o RUST pro systém + ořezaný Python pro frontend skriptování.