1
Odkladiště / Re:Jak fungují eDoklady?
« Poslední příspěvek od Tom5 kdy Dnes v 20:15:58 »Vy do toho systému vkládáte svoje předpoklady, které nemusí odpovídat realitě. Např. že máte možnost se na prokazovaní připravit. To zdaleka není pravda a např. v mém případě jsem byl nucen se prokázat častěji bez oné přípravy.Máte možnost se připravit. Odcházíte z domova a můžete se rozhodnout, zda půjdete bez občanky, s občankou nebo s e-Dokladem.
Jdu s mobilem a nechci nic dalšího řešit. To vaše řešení (to, které obhajujete) nesplňuje.
kdežto ten policista, co staví auta se naopak na to připravit mohl.Jenže doklady neověřuje jenom policista.
No nepovídejte. Všiml jste si, že jsem netvrdil, že je ověřuje jen policista?
A pokud se na ten způsob ověření nemohu spolehnout, tak je, slušně řečeno, naprd.Tak to nepoužívejte. Máte možnost volby.
No nepoužívám. Ostatně stejně jako další tisíce lidí (viz volby). Ale je mi jasné, že vás, jako obvykle, řešení, které je pro uživatele, vůbec nenapadá.
Nevšiml jsem si, že by tu někdo obhájil potřebu mít validovanou občanku na pouhé 2 dny na prokázání např. věku v případě těch hospod. Dokonce ani té identity třeba u policie.To je váš problém, že jste si nevšiml.
Jak jste přišel na to, že je to můj problém? Takový argument by podporoval váš pohled na to řešení. Bohužel pro vás, ale takovou podporu nemáte.