1
Vývoj / Re:Vhodna AI na programovanie (pre neprogramatora)
« Poslední příspěvek od xunil kdy Dnes v 15:58:27 »Doporučuji přečíst ještě jednou. Schválně kde píšu o kovových nohách?Tak to úplně řemeslný stůl není, pokud za řemeslo považujete - seženu nesmyslný kmen dubu, kámoš mi to na pásovce řízne, já to pak protáhnu na hoblovce, koupím v unihobby kovový nohy z číny za 3 litry a voaila mám doma krávu na jeřáb s cenovkou 50k+ ............Nevím, normální masivní olejovaný stůl na zakázku od truhláře. Ano, nezvednu ho a neodnesu (ale to ani žádný kupovaný). Ale odsunu ho v pohodě jak já, tak manželka. Prostě normální stůl. Měl bych čekat něco jiného?Já i manželka oceňujeme věci, co vydrží sto let. Tak těžký ten stůl zase fakt neníTak já myslím masivní stůl co opravdu masiv a hlavně jde na něm vidět řemeslo a ne masiv co se kupuje v marketu.
Takový na který jsou potřeba dva chlapi.
pardon za offtopic trolling, ale když to lidi kupují...
Jinak jsem se chtěl odlišit od tohoto typu:
Fotku stolu kterou bych tu rád dal nemám a blbě se to hledá něco podobného. Tak jsem se to snažil popsat. Ten kdo někdy držel kus dubové desky ví že stůl (obrázek kde jsou kovové nohy) nejde přesunout sám.
PS: jsme opravdu hodně od tématu.
Bavili jsem se o tom, že programátoři budou "dva" jeden co umí své řemeslo a druhý co dělá seriovku byť (Powered by AI)
Poslední příspěvky