2
« Poslední příspěvek od Ħαℓ₸℮ℵ ␏⫢ ⦚ kdy Dnes v 09:47:05 »
Provinilci ani neví, že na takové domény se weby v adresním řádku připojují takové natož takové 3rd party domen existují nebo že když mají otevřený abc.cz tak se jim to připojuje na i na pahxyf.tech ... A dost , nebudu dávat příklad abyste mě neobviňovali, že blokují neco čo je součástí stránky ale oni není
Jo vtip, s nastavením jiného (přistupu)k DNS je dobrý. Tím by nikomu neprospěli,ani motoristé Sobě.
Rozvedl bych, ale, ale ale chytřejší logika není kde brát , právě proto že ty domény odkazují jen na IP adresy a taky že zpětnou analýzou se zjistilo, že na těchto IP běží žádoucí jiné domény, (což jsem psal hned v prvním příspěvku), jediná logika kterou zde vidím , je , chvilka napětí , vzorec PaH***.tech. ale není oddělené tečkou je to a-z. Něco jako když přepravní společnost jednou převáží přepravky banánů, občas v některých je k0ka1n, jindy kuřata a některá kuřata jsou třeba žraloci maso nebo shnilé maso z Polska pro káfckáře nebo i v těch skeletech je vložený k0k@in.
Disclaimer: nemám nic společného s STAN ani Vítem "dozimetrem" k-Rak-USAnem .
Poradíte která instance si poradí s vzorcem xyz***.TLD?
Jako že bych měl nftables pravidlo, který dropne UDP provoz kde na 85.bajtu je p 86 a, 87 h,92t,93e,94c,95h ? Co když zjistím že to není Pah*{3,3},ale pah{3,8}?
Zátěž je nízká, max 2000 Uniqatních dotazů denně celkem max 40000 denně, když vyjmu
Ddos od smartphonů cpg.huawei.com 1500 denně, ddos update.sls.microsoft.com 17000 dnně, ddos samsungcloud.com 86400*denňě. (Ty názvy nejsou úplně přesně), který mi zbytečně zaneřádí log a řešením opravdu není logovat vše "protože tak to má být protože tak je to správné™"