Brigáda pro studenty SŠ, VŠ - vytvoření C# aplikace

vojcek89

Nabízím příležitost pro studenty SŠ nebo VŠ, kteří potřebují získat reference a praxi v programování desktopových aplikací.
Aplikace je poměrně jednoduchá (zkušenější programátor zvládne za 1-2 týdny). Měla by být napsaná pomocí C# ve Windows Forms nebo WPF….nechám na Vás.
Veškeré materiály a podklady (včetně návrhu aplikace, jednotlivých formulářů, MySql databáze apod.) dodám. Hledám někoho, kdo bude schopný tento „skelet“ přivést do života.

Jak jsem již napsal výše – tato brigáda je vhodná zejména pro někoho, kdo potřebuje získat reference. Na druhou stranu chápu, že dnes nic není zadarmo, proto je i zde finanční ohodnocení samozřejmostí. Nicméně neočekávejte žádné horentní čtyřmístné částky.

Popis aplikace zašlu vážným zájemcům emailem.

S přáním hezkého dne
Vojtěch Peťovský
v.petovsky@gmail.com

Fantomas

Krysa1

Re:Brigáda pro studenty SŠ, VŠ - vytvoření C# aplikace
« Odpověď #2 kdy: 29. 09. 2014, 13:45:30 »
Aplikace je poměrně jednoduchá (zkušenější programátor zvládne za 1-2 týdny).

...

Nicméně neočekávejte žádné horentní čtyřmístné částky.

takže jako třeba za 500Kc jo?

tak ten byl dobrej

Jenda

« Odpověď #3 kdy: 29. 09. 2014, 13:54:14 »
Mohu se zeptat alespon na oblast? Jestli mam ztracet cas psanim mailu......napr.: mobilni aplikace na vstupenky, vyhledavani spoju a prace s mapou, grafy....

OMG

« Odpověď #4 kdy: 29. 09. 2014, 16:12:39 »
Zas nějakej vychcánek z Brna  ;D

vojcek89

« Odpověď #5 kdy: 29. 09. 2014, 16:55:12 »
Aplikace je poměrně jednoduchá (zkušenější programátor zvládne za 1-2 týdny).

...

Nicméně neočekávejte žádné horentní čtyřmístné částky.

takže jako třeba za 500Kc jo?

tak ten byl dobrej

Pravda s tou částkou jsem nevystihl příliž dobře. Měl jsem namysli částku < 9 000, což je čtyřmístná částka.  :)

vojcek89

« Odpověď #6 kdy: 29. 09. 2014, 16:58:56 »

Pokud nemáš zájem, tak proč reaguješ? Přehlídni to a jdi dál.....takový jako ty akorát zaplevelí většinu topiců.

Bla

« Odpověď #7 kdy: 29. 09. 2014, 17:29:54 »
Vidím to na týden se dohadování o podkladech a realizaci, čtrnáct dní programování a týden se dohadování o tom, že to má vypadat úplně jinak. Tj. 160 člověkohodin = reálně cca 20 000 pro brigádníka. Leda by to bylo super, super jednoduché.

Trollik

« Odpověď #8 kdy: 29. 09. 2014, 18:00:28 »
Ahoj!

za 9 999,- ti naprogramuju Hello World Enterprise Solution v libovolnym jazyce. Cokoliv slozitejsiho je za priplatek 100Kc/znak.

Krysa1

« Odpověď #9 kdy: 29. 09. 2014, 18:06:40 »

Pokud nemáš zájem, tak proč reaguješ? Přehlídni to a jdi dál.....takový jako ty akorát zaplevelí většinu topiců.

On pouze varuje případné zájemce. Protože tohle je prostě práce k ničemu.

9000 je "horentní" čtyřmístná částka, neboť je u horní hranice čtyřmístných částek (<10000)

O tom, jak by probíhalo jednání o technických záležitostech  s osobou, která nepojme výše zmíněnou větu si ani raději nepředstavuji.

Pokud sis nevšiml tak studenti mají co nevidět začátek semestru.

Souhlasím s Bla, že pod 20k nedoporučuji nikomu o tom ani uvažovat, ani kdyby to bylo bez papíru na packu. A už vůbec ne začínajícímu studentovi, který se bude snažit vyhovět a nerozpozná včas "vychcánka".

K čemu bude reference o Peťáska z Brna v životopisu mi taky není jasné.

Jediná reference, kterou tu vidím je na dotyčného tazatele, bohužel podle mého názoru není příliš pozitivní.

hehe

« Odpověď #10 kdy: 29. 09. 2014, 18:20:59 »
To jste jeste nevideli exoty z Webtrhu.
Tohle proti jejich poptavkam vypada kralovsky :D

6

« Odpověď #11 kdy: 29. 09. 2014, 20:51:01 »
Semestr už začal - neni čas. A pokud za to ani nechceš alespoň trochu rozumně zaplatit, tak si to raději napiš sám  ;)

Jenda

« Odpověď #12 kdy: 29. 09. 2014, 21:42:44 »
Jenze on chce programatora sedrit z kuze, je mu za tezko pustit chlup a ani nevime, ceho se ta "aplikace" tyka.

randolf

« Odpověď #13 kdy: 29. 09. 2014, 22:03:29 »
Ale no tak, chlapi... trosku moc predpokladu a informace zadne. Zaznela tady nabidka, a nekomu muze vyhovovat. Predpokladam, ze zadavatel, kdyz se pta po SS nebo VS, tak ocekava kvalitu na urovni stredoskolaka, a myslim, ze pro sikovneho stredoskolaka, pokud to je  opravdu na 2 tydny, je to urcite lepsi, nez chodit do Tesca na pokladnu. A mozna se u toho neco nauci. Riziko je tam z obou stran, ne? To ja bych taky mohl napsat opacnym smerem: pane Petovsky, neblbnete, akorat prijdete o <9000CZK a budete mit slataninu co nebude fungovat! Ale proste verim, ze zadavatel i pripadny zajemce vi co dela, a jestli nekdo ne, tak se z toho alespon pouci, a to za to stoji, no ne? :)

Ja v tom okamzitem utoku tady trosku citim zhrzene ambice ci spatne minule zkusenosti zpusobene spatnou dohodou.

Kdyby inzerat znel:
brigada, potrebuju posekat zahradu (bezna, kolem rodinneho domu), ale necekejte vydelek vice nez 500CZK, taky mne hned poslete do zadeke? Nejdrive se snad zeptam na plochu, podminky, a jestli mi dodaji sekacku...

vfvr

« Odpověď #14 kdy: 29. 09. 2014, 22:28:29 »
typické, ještě jste ani nehnuli zadekí a už se tu hádáte o penězích. Mám nejraději frajírky typu: za takový prachy bych ani ráno nevstal z postele... vám leda tak nasr. do úst. Jsou vás plné školy a pak mě akorát prudíte před prázdninami s žádostí o brigády typu: já bych Vám třeba odviroval počítače, nebo nastavoval tiskárny. Hlavně nic programovat, nebo u něčeho přemýšlet...U mě musíte nejprve něco předvést a pak se s vámi vůbec začnu bavit o penězích.
A ty naivní představy...představoval jsem si tak 30 čistýho...  ;D - asi aby na tebe dalších 6 ve firmě makalo, ne?