Brigáda pro studenty SŠ, VŠ - vytvoření C# aplikace

Jenda

Re:Brigáda pro studenty SŠ, VŠ - vytvoření C# aplikace
« Odpověď #15 kdy: 29. 09. 2014, 22:37:13 »
No vidis, lidi, ktery shanim ja pod 50k mesicne nejdou ale zas si u nich nemuzu ztezovat na kvalitu, zkus pustit chlup, prihlasi se ti schopni.

Krysa1

« Odpověď #16 kdy: 29. 09. 2014, 22:58:18 »
vám leda tak nasr. do úst

bez peněz do hospody nelez.

jono

« Odpověď #17 kdy: 29. 09. 2014, 23:12:03 »
No vidis, lidi, ktery shanim ja pod 50k mesicne nejdou ale zas si u nich nemuzu ztezovat na kvalitu, zkus pustit chlup, prihlasi se ti schopni.

Asi tak. Nemít peníze a smát se lemplům? To je fakt úroveň :D

To mi připomnělo týpka, kterej mi tvrdil, že jeho senioři berou 55k hrubého a klidně za pár let se na to dostanu. A ještě jako cool koukal, jaká slibná kariéra mě čeká. Tak jsem šel vedle za 60k nástup.

vojcek89

« Odpověď #18 kdy: 30. 09. 2014, 07:48:42 »
Již se mi přihlásil dostatečný počet zájemců o spolupráci, proto žádám nové, kteří by měli zájem aby již na tento topic nereagovali. Děkuji :-)

K ostatním, co zde vystoupili s tím, že má nabízená částka je směšná napíši snad jen toto: Je to přesně tak japsal "randolf"......ani neznáte parametry zadání a hned kritizujete.
Pokud bych si měl tedy vybrat mezi Vámi "super kodéry", kteří první na co se koukají je cena (a to ještě neznáte zadání aplikace) a mezi studentem, který rád dostane příležitost ukázat co v něm je a dostane za to lépe zaplaceno než někde na pokladně, tak 100% radši dám šanci tomu studentovi.

OMG (ne ten zepředu)

« Odpověď #19 kdy: 30. 09. 2014, 08:26:27 »
Peníze, co za to budou - ať si zváží každý student/brigádník sám. I když to bude za málo, pro mnoho lidí to určitě bude zajímavé.

Já bych chtěl jenom zájemce důrazně varovat. A to obecně (zadavatele neznám a nehodnotím) - dejte si dobrý pozor, co podepisujete. Aby v nejhorším případě - když celý projekt zkrachuje a vy nic fungujícího nedodáte (nebo dodáte s šíleným zpožděním, nebo dodáte včas, ale zadavatel bude tvrdit, že to není ono), abyste byli nejhůře na nule.  Abyste třeba nedostali ani korunu, ale abyste nešli do mínusu.
Vaše odměna může být snižována podle toho, jak to dodáte pozdě a špatně, to je v pořádku. Ale nesmí tam být nezávislé smluvní penále.

Existují lidé slušní i neslušní. Někteří se snaží vydělat tím, že dostanou aplikaci za dobrou cenu. Někteří se ale mohou snažit vydělat na smluvní pokutě (a projekt budou řídit tak, aby na ni došlo) a fungující aplikace je jenom bonus.

Jste začátečníci v programování a naprostí začátečníci v uzavírání smluv. Každý seriozní, kdo s vámi uzavírá smlouvu vědomě podstupuje riziko, že to nebudete umět a nestihnete. A kompenzací za to je nízká cena. Pokud si tohle riziko chce někdo pojistit smluvní pokutou, tak má zadat práci zavedené firmě. Pokud si chce někdo to riziko pojišťovat smluvní pokutou a dává práci vám, tak moje rada je - nebrat to.

« Odpověď #20 kdy: 30. 09. 2014, 12:18:10 »
...
Jste začátečníci v programování a naprostí začátečníci v uzavírání smluv. Každý seriozní, kdo s vámi uzavírá smlouvu vědomě podstupuje riziko, že to nebudete umět a nestihnete. A kompenzací za to je nízká cena. Pokud si tohle riziko chce někdo pojistit smluvní pokutou, tak má zadat práci zavedené firmě. Pokud si chce někdo to riziko pojišťovat smluvní pokutou a dává práci vám, tak moje rada je - nebrat to.

+1

(tomu říkám rada k věci)

Jenda

« Odpověď #21 kdy: 30. 09. 2014, 12:32:29 »
Na pribliznou oblast zadani jsme se ptali na prvni strance, ne kazdy ma chut posilat zivotopis a psat motivacni mail na inzerat "chci napsat aplikaci za 500,-". Takze zvratky typu "zajima vas cena pred parametry" muze napsat jen clovek, co nevi co je ctyrmistna castka.

Jenda

« Odpověď #22 kdy: 30. 09. 2014, 12:33:49 »
Nemluve o tom, ze "expert" jak jej nazyvas to udela funkcni do tydne, student to bude delat mesic a fungovat to nebude.....ja volim radeji experty.

Krysa1

« Odpověď #23 kdy: 30. 09. 2014, 17:47:05 »
Škoda jen, že jak to nakonec dopadlo se nakonec asi nedovime.