Co mi pride min. podozrive, ze napr. taky Mirek Prýmek sa snazi odpovedat a diskutovat s nim... Nejak mi nedpaluje preco?
Já si narozdíl od (asi) většiny zdejšího osazenstva nemyslím, že by Lenin vyloženě troloval, a nemám problém s tím, věřit mu, že tomu, co tady vykládá, opravdu věří (trochu to teda asi nafukuje, ale to je na webu normální). Ani nemám potřebu mu to nějak vehementně vyvracet nebo z něj dělat pitomce - vždyť u nás většina lidí věří různým horoskopům, energetickým kanálůl a podobným ptákovinám, oproti tomu je Lenin ještě docela rozumnej.
Druhá věc je, že si myslím, že jeho víra je poměrně standardní evangelikální křesťanství amerického střihu, takže pro mě je docela zajímavý si některý jeho názory přečíst a sem tam se na něco zeptat, protože s takhle věřícíma lidma jinak nepřijdu do styku, takže mě to docela zajímá. Jak jsem psal k tomu odkazu na video kdesi dávno v tomhle vláknu - když člověk pochopí tenhle způsob uvažování, pochopí tu část Američanů, kterým by jinak Evropan dost obtížně rozuměl.
Ale možnost, že si z nás věech dělá šoufky, nechávám otevřenou

P.S. Proč podezřelé? Myslíš, že Lenin je moje alterego a trpím takovou psychickou poruchou, že si potřebuju na webu povídat sám se sebou?