Alois < Možná by pomohlo napsat alespoň město. Osobně nedám ani korunu na různé sbírky v ulicích, na parkovištích obchodních domů, nebo něco "někam" posílat. Ale třeba předáváme osobně odrostlé dětské oblečení do dětského domu. Kupodivu i tam si vybírají, co chtějí a co ne. Jinak naprosto běžně rozdávám starší, pro mě neupotřebitelný hw, ale vždy konkrétním lidem, u kterých vím, že ho skutečně upotřebí. Zrovna dnes přidávám zdarma jeden starší disk do starého počítače, který tu mám na opravu. Tomu člověku to pomůže a mě tu zbyl z pc, které už nemělo smysl opravovat. Jen měl na vstupu napájení vyhořelý jeden SMD odpor, který jsem přeletoval z jiného mrtvého disku. Jinak je dle SMART v pořádku.
Ohledně zdravotně postižených. Máme zdravotně postiženého kluka a když jsme mu byli na školním plese, tak to pro mě byl skvělý zážitek. Nikdo si na nic nestěžoval, všichni brali život s nadhledem a uměli se radovat i z mála. Troufnu si tvrdit, že většina z nich si víc užije život, než většina zdravých. Oni totiž většinou nefňukají, že nemají na nový Mercedes, lepší herní počítač, nebo nejnovější mobil. Poznali, že ani to, že je člověk zdravý, není taková samozřejmost.