Co s tim souvisi nejaky software? Rikal, ze ma ocni vadu, ne ze je slepa. .................. Velky display potrebuji lide, kteri blbe vidi, tem slepym na ni vubec nezalezi.........
JardoP já se s tebou nebudu přít, ale nemáš zcela pravdu.
Oční vada může být takové povahy, že ti v podstatě je jedno jak malý či velký display máš, a nebo to může být zásadní.
A považuješ-li "požadovaný" display 15,6" za velký ... tak smekám.
Upřímně, kdyby jsi měl tak slabý zrak, že potřebuješ velký display tak by sis pořizoval laptop ?? A nebo spíše připojil desktop rozumné velikosti k TV 80 a více cm uhlopříčky ? Či tedy se spokojil s 22"-24" LED displayem k desktopu...
Ale taky může být oční vada, NE SLEPOTA, takové povahy, že bez pomocného SW nejsi schopen číst, ať máš jakýkoliv display.
Ale otázka ode mne byla položena vyloženě schválně, protože na ní neumí odpovědět. Neboť teď jsem zcela přesvědčen, že žadatel prostě pravdu nemluvil, a historkou prachsprostě chtěl případného dárce prostě je získat na svou stranu, neboť ten laptop BYL vyloženě pro jeho vlastní potřebu. Ale to je jedno... v podstatě.
V podstatě kdyby napsal, že ho chce pro sebe, tak se bavit můžeme... ale báchorky...
A poslední rýpnutí (a s zámkem souhlasím) dnes jsem zrovna věnoval kompletní funkční desktop vč. licence na OS Windows... nemám problém něco darovat, mám problém věřit pohádkám a báchorkám, a dělat pak ze sebe ....