Argumenty z příkazového řádku v C++

iwtu

Re:Argumenty z příkazového řádku v C++
« Odpověď #135 kdy: 24. 06. 2014, 17:33:32 »
mikrom, díky za link. Se slovníkem to snad zvládnu :-)
iwtu:
Pravda je relativní. Každý má tu svou pravdu a zkušenost. Já nemohu popřít tu tvou osobní zkušenost, a nikdo by neměl popírat tu mou. O tom to celé je. Já nikomu neberu jeho osobní zkušenost, ale ta je pravdivá jen pro něj a ne pro ostatní. Pokud zrovna náhodou nenarazí na jedince, se stejným vlněním.

Predstav si, ze taka matematika, fyzika a ostatne prirodne vedy maju pravdu obecne bez ohladu, co si kto mysli. Ale kludne si dalej hovor, ze pravda je relativna a kazdy ma tu svoju..

webhope

« Odpověď #136 kdy: 25. 06. 2014, 10:26:20 »
NooN má pravdu.

Citace: NooN  23. 06. 2014, 15:56:52
    Ako nic proti, ale ak vo VS ma problemy, tak myslim si ze tie cesty cez samostatne editory a kompilatory budu pre neho este vacsie zlo.
    Pockajte si na tie nove hlasky, predpokladam ze mu nepojde spustit ani kompilator, takze sa bude pytat na hlasky OS.

mikrom
Citace
Nemyslim. Ja som sa vzdy noy jazyk ucil cez comand line.

A jsme zase u toho souzení druhých podle sebe.

eMko

• 456
    • Zobrazit profil
« Odpověď #137 kdy: 25. 06. 2014, 11:58:05 »
Nikoliv. NooNův příspěvek je potřeba číst trochu mezi řádky. NooNovo vyjádření je to, čemu se říká v češtině slušnost (zvlášť Britové jsou na to experti, ale i v české kultuře má své jisté místo).

Příklad:
Namísto
The discussed flat is at the nice and quiet place and needs some attention.
musíš číst
It's in the middle of nowhere and desperately needs a total reconstruction.

nebo

Namísto
He does not do his business in the most honest and clever way.
musíš číst
He is a total motherfucker and he is as fool as can be. I won't do the business with him again and you also should not.

webhope

« Odpověď #138 kdy: 25. 06. 2014, 18:50:15 »
eMko, tak když si tak chytrej tak mi to přelož do češtiny:

Citace
Ako nic proti, ale ak vo VS ma problemy, tak myslim si ze tie cesty cez samostatne editory a kompilatory budu pre neho este vacsie zlo.
Pockajte si na tie nove hlasky, predpokladam ze mu nepojde spustit ani kompilator, takze sa bude pytat na hlasky OS.

eMko

• 456
    • Zobrazit profil
« Odpověď #139 kdy: 25. 06. 2014, 19:03:40 »
Na to se dá říct jen "vous êtes un crétin".

Proto chápu, že se Ti slovenština, navíc psaná bez diakritiky, špatně čte.

Citace
Jako nic proti, ale pokud má ve VS problémy, tak si myslím, že ty cesty přes samostatné editory a kompilátory budou pro něj ještě větším zlem. Počkejte si na ty nové hlášky, předpokládám, že mu nepůjde spustit ani kompilátor, takže se bude ptát na hlášky OS.

Pozn. překl.: VS = Visual Studio, OS = operační systém

Správnost není zaručena, slovensky nehovořím a nejsem ani soudní překladatel.

NooN

« Odpověď #140 kdy: 25. 06. 2014, 20:53:27 »
eMko: :)  8)   asi tak, chcel som byt slusny :)

mikrom

« Odpověď #141 kdy: 25. 06. 2014, 22:23:13 »
...
Správnost není zaručena, slovensky nehovořím a nejsem ani soudní překladatel.
Ale prelozil si to vyborne :-)

eMko

• 456
    • Zobrazit profil
« Odpověď #142 kdy: 25. 06. 2014, 23:11:00 »
dík :)

« Odpověď #143 kdy: 26. 06. 2014, 10:56:32 »
eMko, tak když si tak chytrej tak mi to přelož do češtiny:

Citace

To je takový překladatelský oříšek, ale zkusím mu pomoct:
Vše nasvědčuje tomu, že jsi nepoučitelný hlupák.

webhope

« Odpověď #144 kdy: 27. 06. 2014, 10:13:33 »
eMko: Kretén seš ty, nemysli si že nerozumím Francouzky. Chtěl jsem po tobě aby si mi to přeložil v tom anglickém stylu. Slovensky jsem mu rozuměl, jinak bych asi nereagoval.

eMko

• 456
    • Zobrazit profil
« Odpověď #145 kdy: 27. 06. 2014, 12:28:36 »
V tom případě jsi měl napsat, co chceš. Napsal jsi "přelož do češtiny", přeložil jsem do češtiny.

Jinak jestli umíš francouzsky nebo ne je v tomto případě celkem jedno, tahle větička je známá i mezi nefrankofonními lidmi.

JSH

« Odpověď #146 kdy: 27. 06. 2014, 13:06:16 »
[web:=no]

webhope_

« Odpověď #147 kdy: 29. 06. 2014, 09:36:28 »
Vaše výroky jsou lživé, protože používáte superlativa. Svět ale není černobílý a nikdo není úplně blbý, to by nemohl vědět nic. Jste tedy neobjektivní a zaujatí. Ukazujete své charakterové nedostatky tím, že se navážíte do slabších, abyste si mohli dokázat, že jste lepší a silnější. Člověk potřebuje zdravou míru sebekritiky. Co ale děláte vy a jiní psychopati na internetových diskusích, že když diskutující připustí nebo ukáže své chyby, tak hned máte potřebu útočit. Nemáte tedy kontrolu nad svým chováním a jste přinejmenším pokrytečtí. Nebudu tedy hodnotit stupeň vaší inteligence, protože svým jednáním dokazujete opak toho co chcete dokázat. Taky, myslím, že to byl Emko (nebo dWord?) kdo tu psal, že jsem ho napadl a on se jen "bránil" => tedy útočil. Ale to je nesmysl, protože celá tahle debata začala tím, že jsem prý ničeho nedosáhl. Odvrátil jsem toto lživé tvrzení, konstatováním, že mám za sebou řadu dílčích úspěchů. Jednoduše: vaše neschopnost mě objektivně hodnotit jen dokazuje, že jste jen banda žvanilů, kteří se skrývají za anonymní nicky a máte potřebu se vytahovat nad slabšími. Úspěch je subjektivní. Nikdo nemá právo mi říkat, co bych měl dělat, abych se cítil spokojený, tedy úspěšný. Můj úspěch není závislý na vašich názorech.

eMko

• 456
    • Zobrazit profil
« Odpověď #148 kdy: 29. 06. 2014, 12:48:00 »
Nepamatuju si, že bych o Tobě nebo Tobě napsal, že jsi mě napadl.

« Odpověď #149 kdy: 29. 06. 2014, 14:53:22 »
Vaše výroky jsou lživé, protože používáte superlativa. Svět ale není černobílý a nikdo není úplně blbý, to by nemohl vědět nic. Jste tedy neobjektivní a zaujatí. Ukazujete své charakterové nedostatky tím, že se navážíte do slabších, abyste si mohli dokázat, že jste lepší a silnější. Člověk potřebuje zdravou míru sebekritiky. Co ale děláte vy a jiní psychopati na internetových diskusích, že když diskutující připustí nebo ukáže své chyby, tak hned máte potřebu útočit. Nemáte tedy kontrolu nad svým chováním a jste přinejmenším pokrytečtí. Nebudu tedy hodnotit stupeň vaší inteligence, protože svým jednáním dokazujete opak toho co chcete dokázat. Taky, myslím, že to byl Emko (nebo dWord?) kdo tu psal, že jsem ho napadl a on se jen "bránil" => tedy útočil. Ale to je nesmysl, protože celá tahle debata začala tím, že jsem prý ničeho nedosáhl. Odvrátil jsem toto lživé tvrzení, konstatováním, že mám za sebou řadu dílčích úspěchů. Jednoduše: vaše neschopnost mě objektivně hodnotit jen dokazuje, že jste jen banda žvanilů, kteří se skrývají za anonymní nicky a máte potřebu se vytahovat nad slabšími. Úspěch je subjektivní. Nikdo nemá právo mi říkat, co bych měl dělat, abych se cítil spokojený, tedy úspěšný. Můj úspěch není závislý na vašich názorech.

Amen.