perceptron:
S tím s Vámi souhlasím, ale kde máte ty chybové hlášky a stavy které to způsobují?
dword:
To je snad jasné rozdíl mezi C++ je cplusplus je snad každému evidentní. cplusplus je název serveru.
eMko: Občas mi přijde smutné, že tu na forumu není tlačítko delete. Hned bych tu některé trolly vymazal, že dword?
Všem:
V tomto threadu se sešlo až příliš moc trollů. Kdysi jsem tu založil vlákno, ve kterém jsem se ptal na bash a Linux a s tak negativními a kritikou reakcemi jsem se tam nesetkal ani v nejmenším. Ne že by mi to vadilo, mě je to jedno, ale ten rozdíl na něco ukazuje. Tenkrát totiž onen ochotný člověk (ale i jiní lidé co tam psali) mi všechno ochotně vysvětlil/i a dokonce napsal celou řadu dlouhých a složitých skriptů obsluhujících sed, awk i barvičky na formátování výstupu. Nikdo po mě nechtěl ať si nejdříve něco přečtu (i když jsem se pochopitelně snažil hned v nápovědě). Prostě to napsali a nemrmlali pořád kolem toho. Češi jsou hold jiní, pořád si na něco stěžují, kritizují a pomlouvají. Tento rozdíl v přístupu jasně ukazuje, že vše je jen o lidech. Takže se ptám, budete ještě dlouho pokračovat tímto směrem? Proč se na to prostě nevykašlat, když jste nechtěli věcně odpovídat, nikdo vás nenutil? Nemuseli jste sem psát. Sice jsem tu už napsal, že po vás už nic nechci, ale toto píšu, abyste se zamysleli sami nad sebou.