Tohle téma mě velice zajímá, ale radu bych potřeboval taky.
Mám nějaký to kilčo navíc (196cm / 108kg, 26let) a sedavou práci u počtadla, tak jsem se, už asi před třema rokama, rozhodl s tím něco dělat.
Začlo to menší domácí posilovnou, kdy jsem cvičil 3x týdně cca 60minut, pak jsem začal měnit jídelníček k lepšímu (dokonce ipodle různých lidí, kteří do toho dělají) ale jelikož jsem sice přibral svalovinu, ale tuk skoro nemizel, začal jsem dělat kardio - chodit na rychlejší procházky, chodit po schodech a dokonce jsem v listopadu začal běhat - obden cca 45minut.
Světe div se - vypadám pořád stejně. Nevím, co dělám špatně. Údajně jím málo, což si nemyslím, ale kdo ví. Jediná "hnusná" věc, kterou jím, je jednou za týden s kamarádem kebab na půl (celý je to hrozně velký.) Piju akorát víno s vodou, páč mi chlast moc nejede, ale hlavně jsem dost vydržel, tak mě to vyšlo draho = nic z toho nemám. A díky lehce zvýšené glykémii se vyhýbám sladkému, mouce a dalším věcem. Dokonce nejím pečivo, protože mi prostě ani nechutná. Piju jen vodu a čaje.
Takže nevím, buď jsem idiot a všechno správné dělám naprosto špatně, nebo mám kreténský tělo.