Dobrý den,
stal se mi zajímavý problém. Chtěl jsem si na PC nainstalovat windows 7, tak jsem si vytvořil bootovací fleshdisk a chtěl jsem nabotovat, ale ono to botovat z usb nechtělo. VYzkoušel jsem flešku v druhém pc a tam to šlo normálně. (BIOS obou pc jsem měl nastaven správě).
Po vystřídání několika programů na tvorbi boot flesh jsem se rozhodl nainstalovat windows na disk v jiném pc a při restartu, který je pro instalaci potřeba jsem disk přehodil do prvního pc a pokračoval v instalaci... Povedlo se.
Problém se ale opakoval když kolega v práci chtěl nainstalovat windows 8 na nový ssd disk a firemní notebook. Vytvořil jsem boot flesh disk a zase v jeho pc nefungovala a u mě v noťasu jo... VYtvořil jsem bootovací cd s instalaci windows8 a zase nenabotovalo (bios nastavený dobře), následoval restart biosu pomoci baterie.. nepomohlo... tak instalace windows v druhém pc apřenesení do prvního pc... první pc pořád hlásí, že nemá ystém přečemž na disku co jsem tam dal (co jsem nainstaloval v jiném pc) systém byl a funkční...
Máte někdo podobné trápení?? Toto byla poslední instalace windows... Zajímavé na kolegově noťasu, že nenabootoval ani linux z cd, cd mechanika funkční, ssd disk viditelný v biosu, flesh viditelná v předchozím windows.... Windows je to největší zlo co kdy naši zemi ovládlo...