Začínám věřit že badBIOS existuje

Re:Začínám věřit že badBIOS existuje
« Odpověď #15 kdy: 25. 02. 2014, 22:10:55 »
To ma tedy dotycny pekneho kamose. A za co konkretne jste se mu chtel instalaci Widli 8 pomstit?

Bože, vy mne chcete dneska umlátit smíchy ??

Přeci se nemusíš zrovna chtít pomstít. Jsou lidé i se založením Sado/Maso.
A nebo je baví kubismus.

Dneska jsem instaloval na nový malý laptop W8, a podařilo se mi je dostat až do skoro stejné podoby jako W7. Ale dalo to práce. Ale co mám dělat, když je tam má origoš ?
--- léta jsem znal pouze Windows - pak jsem potkal Macbook - a chtěl jsem to taky -------
-- a tak mám Ubuntu ---------- Philips Freevents X52CZ Intel Core Duo CPU T2700 @ 2.33GHz x2, 2GB RAM,  500GB SSHD Seagate 8GB NAND,- Ubuntu 14.04LTS ---

死神

• 159
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 25. 02. 2014, 22:45:58 »
Dobrý den,
stal se mi zajímavý problém. Chtěl jsem si na PC nainstalovat windows 7, tak jsem si vytvořil bootovací fleshdisk

Z masodisku to fakt nepůjde. Zkus flashdisk!  ;D

Jimm

« Odpověď #17 kdy: 25. 02. 2014, 22:58:53 »
Flesh je anglicky maso?  :o

Jimm

« Odpověď #18 kdy: 25. 02. 2014, 23:01:30 »
Omlouvám se, je, já ten výraz neznám, měl jsem to za "tělo".  :-[

PCnity

• 706
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 25. 02. 2014, 23:55:57 »
Chudak BIOS v tom je uplne nevinne... UEFI je vinne.
Ked vojdem do "Setupu" a musim pouzit mys, je mi na vracanie.

死神

• 159
    • Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 26. 02. 2014, 00:13:55 »

Zatím všechny UEFI, do kterých jsem vlezl, šly v pohodě ovládat z klávesnice, takže bych řekl, že nemusíš.

lamka

« Odpověď #21 kdy: 26. 02. 2014, 08:20:44 »
Jak řekl jeden můj bývalý profesor na VŠ Windows je dílo Satanovo

Ved to uz je vseobecne zname, nie ?

B - 66
I - 73
L - 76
L - 76
G - 71
A - 65
T - 84
E - 69
S - 83
I - 1
I - 1
I - 1
-------
666
-------
THE NUMBER OF THE DEVIL....

:D :D :D

Inak mna tiez caka instalacia windows 8-cky... sice to odkladam ako mozem, ale neminie ma to - a uz teraz mi kruti creva... :D  To mam za to, ze som kedysi upiratil win95 :D raz darmo - karma je svina

PCnity

• 706
    • Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 26. 02. 2014, 14:37:53 »

Zatím všechny UEFI, do kterých jsem vlezl, šly v pohodě ovládat z klávesnice, takže bych řekl, že nemusíš.

Vo firme som mal v ruke taky maly HP 10" notebook a tam sa UEFI bez mysi teda ovladat nedalo. S TABom a klavesovymy skratkami by to urcite slo, ale "v pohode" by som to neoznacil. Ten system bol navrhnuty na ovladanie mysou.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 26. 02. 2014, 15:41:45 »
THE NUMBER OF THE DEVIL....

Spravne spise "the number of the beast".

MilanK

« Odpověď #24 kdy: 26. 02. 2014, 17:18:07 »
To já věřím, v mém kompu je ďábelský badBios už několik let: Místo vypnutí se jen restartuje, ale jak kdy.

Někdy je třeba jej přemlouvat několikrát za sebou, jindy spolupracuje na poprvé. Je úplně jedno, že se jakýkoliv power management, "wake on" LAN/PCI/USB povypíná v BIOSu i v Linuxu, odpojí od periférií i od LAN.

Už jsem si zvykl a na přemlouvání mám vzdáleně spouštěný shutdown skrze mobil (Android - ServerAssistant).

« Odpověď #25 kdy: 26. 02. 2014, 17:45:45 »
To já věřím, v mém kompu je ďábelský badBios už několik let: Místo vypnutí se jen restartuje, ale jak kdy.
.........zkraceno...........
Už jsem si zvykl a na přemlouvání mám vzdáleně spouštěný shutdown skrze mobil (Android - ServerAssistant).
Hmm, zajímavá myšlenka. Mám doma jeden desktop, co sice se vypnul OS, ale ventilátory stále běží.
Vyřešil to vypínač zdroje :-)

Ale je fakt, že ta mašina je složená ze tří jiných desktopů, a tak se asi nemají ty součástky mezi sebou rády...
--- léta jsem znal pouze Windows - pak jsem potkal Macbook - a chtěl jsem to taky -------
-- a tak mám Ubuntu ---------- Philips Freevents X52CZ Intel Core Duo CPU T2700 @ 2.33GHz x2, 2GB RAM,  500GB SSHD Seagate 8GB NAND,- Ubuntu 14.04LTS ---

Juro

« Odpověď #26 kdy: 26. 02. 2014, 17:53:48 »
S tím BadBiosem to není sranda, tudle jsem byl na záchodě a nastal problém, měla tam být a nebyla, zmizela celá role toaletního papíru!
Ak nemozes obnovit staru rolu zo zalohy, tak pridaj novu cez Server Manager->Customize This Server->Add role.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #27 kdy: 26. 02. 2014, 18:14:41 »
v pracovní smlouvě nemám nic o instalaci windows udělal jsem to jen z kamarádství a to fakt naposledy... už jen linux a nic jiného

To ma tedy dotycny pekneho kamose. A za co konkretne jste se mu chtel instalaci Widli 8 pomstit?

Windows 8 nejsou o nic horší, než Windows 7, jen se musí více nastavit.

« Odpověď #28 kdy: 26. 02. 2014, 18:25:34 »
Windows 8 nejsou o nic horší, než Windows 7, jen se musí více nastavit.
No to máš pravdu. Hold se Microsoftu podaří každý druhý OS.
Domnívám se, že W9 až budou, dosáhnou stejných kvalit jako XP a W7

W8 hodnotím stejně jako Visty, prostě se to trochu nepovedlo. Ale je to daň za změny. Visty byly taky designově velmi odlišné a musely se hodně donastavit oproti XP.

Prostě hold budou už v budoucnu jen kostičky.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 26. 02. 2014, 18:39:13 »
Hmm, zajímavá myšlenka. Mám doma jeden desktop, co sice se vypnul OS, ale ventilátory stále běží.
Vyřešil to vypínač zdroje :-)

Ale je fakt, že ta mašina je složená ze tří jiných desktopů, a tak se asi nemají ty součástky mezi sebou rády...

Toz to ten stroj neomlouva. Na to jsou standardy a pokud jsou to standardni casti a ne veci od nejakeho pofiderniho vyrobce, ktery si vse dela po svem, coz uz se dnes moc nenosi, melo by to fungovat. Pokud ne, nekdo neco zkurvil a fakt, ze to je ze tri desktopu s tim nema co delat.